Вече всички се оглеждаме за нови бански, които се надяваме

...
Вече всички се оглеждаме за нови бански, които се надяваме
Коментари Харесай

Тенденция назаем: сърф шорти

Вече всички се оглеждаме за нови бански, които се надяваме напълно скоро да може да разходим край някое море. Какви са трендовете при мъжките това лято? Ами най-кратко казано - пъстри! Сърф късите панталони се връщат, а прилепналите плувки остават в предишното най-малко за един сезон.

 Снимка 358111

Райето е непокътнат десен на лятото, а този модел на Saturdays NYC в действителност е много повсеместен - може да го носите с поло риза и мокасини в града, както и с джапанки на плажа.

 Снимка 358110

Тропическият принт носи чувството за далечни крайбрежия и екзотични плодове. Чудесен е за ексцентрични господа, които не се тормозят да се хвърлят от високо. Моделът на фотографията е на Orlebar Brown.

 Снимка 358112

Ярки едноцветни къси панталони от бързосъхнеща материя - какво повече може да желае един мъж на плажа? Може би тъкмо това създание на френската марка Vilebrequin.

 Снимка 358109

Късите къси панталони (не с дължината малко над коляното, каквито са сърфистките) са за смелите младежи с съвършена физика. Ако сте измежду тях, внимавайте и да не са прекомерно прилепнали. Тези тук са Prada.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР