Вече видяхме как част от зодиите се ядосват. Сега е

...
Вече видяхме как част от зодиите се ядосват. Сега е
Коментари Харесай

Как зодиите от Везни до Риби показват гнева си?

Вече видяхме по какъв начин част от зодиите се ядосват. Сега е време да продължим с разглеждането на останалите знаци и по-точно по какъв начин зодиите от Везни до Риби демонстрират своя яд: 

Везни: Кипящ яд
 Импулсивни дами: Жените от кои зодии не сдържат страстите си? Импулсивни дами: Жените от кои зодии не сдържат страстите си?
Много е мъчно да се поддържа връзка с импулсивни хора, а когато това са дами, обстановката става изключително комплицирана. Когато се справяте с дамите от т...

Има ли нещо, което Везните ненавиждат повече от борбата? Не доста. Не обичате да показвате гнева си, защото смятате, че това не е изключително привлекателна страст. Също по този начин постоянно не върви доста добре с вашата очарователна и привлекателна личност. Докато обичате да се пробвате да бъдете над гнева, от време на време не можете да се откажете от това и в последна сметка ще загубите самообладание. Но когато го загубите, вие в действителност вярвате, че какъвто и метод да изразите изблика си, е най-хубавият вероятен метод. Везните имат метод да оправдаят всичко - даже когато е срив.

Скорпион: Брутален яд

Скорпионът не се разгневява елементарно, само че когато сте вие, хората би трябвало да създадат всичко допустимо, с цел да се измъкнат от вашата огнева линия, тъй като сте страшни, когато сте ядосани. Вашето смрадливо око ще изтръпне по гръбначния дирек на никого, а саркастичните неща, които казвате, когато сте ядосани, са брутални. Вие не сте знак, който прости и не помни, и в никакъв случай не можете просто да го пуснете, когато се ядосате. Хората би трябвало да се пазят от гневния Скорпион - тъй като прочувственото заличаване, което нанасяте, не е красиво.

Стрелец: Огнен яд

Стрелецът се ръководи от огъня, тъй че има смисъл, че можете бързо да пламнете. Използвате думите си, когато сте ядосани, само че това не прави по-малко мъчително за близките. Ако някой ви разстрои, не е друго да го откажете неотложно - както в обществените медии, по този начин и в действителния живот, тогава първо се справете с гнева. Най-добрият метод хората да се оправят с вас, когато сте ядосани, е да ви отстранят, защото имате податливост да се отклонявате задоволително, с цел да забравите за какво сте били толкоз ядосани.
 Как зодиите от Овен до Дева се ядосват? Как зодиите от Овен до Дева се ядосват?
В тази публикация ще си приказваме за гнева на зодиите и по-точно по какъв начин другите зодии от Овен до Дева се ядосват.  Овен: Бурен яд Ак...

Козирог: Разрушителен яд

Козирозите одобряват гнева доста съществено и нормално не го изразявате, в случай че не бъдете докарани до вашите граници. Известно е, че разбивате всичко, което ви е комфортно, и нарязвате някого с рецензия, когато му се даде опция. Ще кажете, че хората са ви разочаровали, вместо да показват какъв брой сте ядосани на тях, тъй че хората не трябва да разрешават на спокойното ви държание да ги заблуди. Когато сте изгонени до изблик, това е толкоз отвън характера, че ще шокирате всички към вас.

Водолей: Тих яд

Водолей, нормално сте доста хладни и лишава доста, с цел да ви побеснее. Когато Водолеят ви е сърдит, не очаквайте да приказват с вас известно време, тъй като първата им линия на отбрана е да обезпечат на хората тихото отношение и по-късно да се качат в колата си, с цел да се придвижват, до момента в който се почувстват по-добре. Ще се опитате да игнорирате източника на вълнението си дълго време, от време на време допустимо най-дълго, надявайки се, че в последна сметка ще съумеете да се охладите. Ако не можете, ще влезете в режим на извънредно вбесяване и най-после ще си изгубите нервите. Въпреки че, може да разтоварите всички отрицателни усеща, които сте изпитвали, отново може да ви отнеме известно време, с цел да започнете да говорите още веднъж с другари.

Риби: Емоционален яд
 Шест метода да се оправим с гнева си Шест метода да се оправим с гнева си
Много хора се ядосват и не знаят по какъв начин да управляват гнева си. В тази публикация ще ви покажем шест метода, посредством които да се овладеете: ...

Рибите са непрекъснато в възприятията си и това е хубаво, тъй като значи, че не се ядосвате доста постоянно. Но когато се ядосате, можете да бъдете напряко ужасяващи, макар че единственият човек, на който сте склонни да се нахвърлите, сте вие ​​самите. Когато сте в разгара на яростта, можете да станете насилствени, саморазрушителни и вашите живи въображения да станат цялостни с драмата. След като гневът ви премине, имате потребност от съществено самотно време, с цел да излекува сърцето ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР