Вече видяхме, че Григор Димитров не губи време и тренира,

...
Вече видяхме, че Григор Димитров не губи време и тренира,
Коментари Харесай

Григор Димитров в забавен онлайн разговор с Монфис и Мъри

Вече видяхме, че Григор Димитров не губи време и тренира, с цел да е в най-хубавата си форма за новия сезон през 2021 година Но той намира време и за занимания с сътрудници.

Grigor vs. modern technology

— Oleg S. (@AnnaK_4ever)
Българският тенисист беше част от онлайн диалог с сътрудниците си Гаел Монфис и Анди Мъри. В началото обаче всички трябваше да изчакат Димитров да " изгрее ". Григор имаше проблеми с камерата на своето устройство. След няколко несполучливи опита той въпреки всичко съумя да я включи и да поздрави събеседниците и почитателите с чаровна усмивка. Естествено, не се размина без шеговити мнения от Монфис и Мъри, които по всякакъв начин се опитваха да обяснят на родения в Хасково тенисист по какъв начин да включи камерата си.

Иначе диалогът мина в ужасно въодушевление. Монфис, който беше основател на тази онлайн колекция, върна Димитров към най-успешната година в кариерата му до в този момент - 2017 година Тогава българинът завоюва финалите на АТР в Лондон.

Three years ago Grigor finished a significant season with a great prize! C'mon Grisha!
— Yuliya Skerleva (@julkata22)
" Много особено възприятие е. Особено предвид на нашата година като тенисисти. Това е огромна премия като стигнеш там. Не съм се чувствал толкоз пресен за шампионат в края на годината. Не знаех, че ще печеля или нещо сходно. Играех добре, само че имах и сложни загуби. Цялата седмица беше като един момент, публиката бе невероятна, всички, корта, светлините, носи толкоз доста на тениса ", описа Димитров.

Another good evening with thx to for being with us
— Gael Monfils (@Gael_Monfils)
Григор напомни, че е водил Монфис на дискотека в София, като двамата са се забавлявали доста, само че са били дегизирани с качулки.

А по-късно съобщи, че няма самообладание да стартира новият сезон. Той по традиция би трябвало да започва в Австралия, където към този момент обстановката с ковид се възстановява и даже е позволено наличието на аудитория по трибуните по време на спортни събития.

" Да забележим каква ще е обстановката, пробвам да остана във форма, доколкото мога в тези дни. Никога не съм бил вкъщи толкоз доста време, тъй че се любувам ", описа Димитров.

btvnovinite.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР