Вече ви разказахме, че няколко години след края на София

...
Вече ви разказахме, че няколко години след края на София
Коментари Харесай

Героите от София Ден и Нощ за първи път споделят най-горещите тайни около сериала

Вече ви разказахме, че няколко години след края на „ София Ден и Нощ “ Vbox7 събра някои от най-любимите на всички герои от сериала.

Виж още: София Ден и Нощ още веднъж на екран? Героите приказват за връзките си, лъжите и скандалното видео на Митко

Сега ще надникнем във втора част от епизод едно, с цел да разкрием малко от вълнуващите моменти, за които споделят актьорите.

Не се и съмняваме, че са безчет доста комичните и занимателните обстановки, в които са изпадали поради присъединяване си в сериала, само че е реалност, че не един или двама от почитателите им не вършат разлика сред героите им в „ София Ден и Нощ “ и действителния живот.

Димитър (Дани) споделя за точно такава преживелица, в която до момента в който пие кафето си с Мимо (изиграл ролята на Боби) около тях минават група младежи и остават втрещени от обстоятелството, че двамата си приказват най-спокойно и другарски в случай, че предната вечер са излъчили епизод, в който се карат грубо и стигат до пердах. От своя страна, Елизабет (Михаела) споделя, че почитатели са останали извънредно сюрпризирани, когато са я видели на плажа сама без половинката ѝ в сериала – Дани. 

Виж още: Слуховете се оказаха истина: Адриан Зурков е в нова връзка, заведе хубавица в Мексико

На фона на всичко това ги попитахме  дали към момента ги разпознават по улиците. Не се изненадахме от отговора. Естествено, да и над 90% от въпросите, които получават са свързани със завръщането на сериала на екран. Оказва се даже, че към днешна дата са станали и звезди в TikTok като видеата свързани със „ София Ден и Нощ “ в мрежата са с над 100 милиона гледания. 

Но славата не постоянно носи единствено позитиви и за жалост това е добре известно на всички. Може би заради обстоятелството, че триумфът на сериала в действителност беше голям и внезапно група младежи се оказаха звезди, по които всички са луди, постоянно са усещали неуважение от страна на актьорската колегия и даже завист.

Виж още: Хумор, обич и общи ползи: Наръчник за сполучлива връзка от Кристиан Кирилов и Джулия

За сметка на това, ние ги харесваме. И си признаваме, че една от аргументите да ги харесваме толкоз доста е и, тъй като не можем да им отречем, че всички са доста хубави. Нещо, което всеки би забелязал елементарно и постоянно е предизвиквало неуместни обстановки за тях и са получавали десетки неприлични оферти и голи фотоси на непознати.

Спираме до тук, с цел да не издаваме най-интересното от епизода. За да видите по какъв начин дадоха отговор на всичките ни въпроси и кои са най-пикантните и занимателни секрети, които ни споделиха от фотосите и зад кадър, гледайте епизод 1, част 2 от " Героите от София Ден и Нощ: Отново дружно ".

Не пропускайте да гледате и епизод 1, част 1 тук: https://www.vbox7.com/play:de03826c5d

Изображение: https://www.instagram.com/elizabethfame/, https://www.instagram.com/kalinaivanova10/, 

https://www.instagram.com/kristiankirilov13/

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР