Вече ви показахме част от Коледата на Гала и приятеля

...
Вече ви показахме част от Коледата на Гала и приятеля
Коментари Харесай

Ето го малкият рай на Гала и Стефан, където празнуваха с всички деца, зетьове и сватята (СНИМКИ)

Вече ви показахме част от Коледата на Гала и приятеля й Стефан, които взеха решение за огромния празник да създадат „ сефтето “ на чисто новата си вила в алпийски жанр, която съгласно слуховете се намира на едно от най-живописните места край София с необикновен аспект към язовир Искър.

Благодарение на дъщерята на водещата на „ На кафе “, Мари, успяхме да забележим малко повече от парцела, за който към този момент се носят митове в ТВ-средите и се твърди, че известната русокоска не е пестила средства при построяването и обзавеждането му.

И несъмнено проличава, че това е по този начин:

 Мари Будева Коледа

Ограда от ковано желязо опасва „ имението “, а към него водят каменни стъпала. Около парцела пък има тучна поляна и фантастична панорама към сините води на язовира, който проблясва сред боровете в далечината.

 Гала Колева

На видеото се вижда водещата, която налива греяно вино с подправки за гостите, а закуската е на дървената веранда, където грее слънчице.

 Гала фамилна Коледа

Освен Мари и Стефан, на коледния ваучър участват и кандидат-„ сватята “ на Гала, Джуджи, дружно със сина си, Константин, който от години е привързан с дъщерята на водещата.

 Гала и Джуджи

 Гала и Мари Коледа

Интериорът несъмнено е дело на някой дизайнер, само че впечатлява с изтънченост, изчистеност и жанр.

 Мари Будева Коледа

 Мари на Гала

Огромни френски прозорци откриват гледка към дворното място и язовира, а на верандата уютно е кацнала люлка, която сигурно е обичаното място на всички.

 Гала софра

На един от фрагментите небрежно виждаме и дъщерята на Стефан, която е в извънредно положителни връзки с Гала и фамилията й.

 Гала Коледна софра

 Джуджи Коледа

 Стефан на Гала

С две думи – първите усещания от новата фамилна облага на Гала и Стефан са повече от прелестни.

Сигурни сме, че и вие тайничко ще им завидите след тези фрагменти!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР