Вече в продължение на няколко дни в гръцките медии се

...
Вече в продължение на няколко дни в гръцките медии се
Коментари Харесай

Сръбска легенда урежда Десподов за Олимпиакос

Вече в продължение на няколко дни в гръцките медии се написа за интереса на локалния гранд Олимпиакос към крилото на ЦСКА-София Кирил Десподов. Клубът от Пирея фактически следи определения за най-хубав млад футболист на България за 2017 година нападател, само че няма да насочи оферта за закупуването му преди края на сезона. Гърците желаят да се убедят, че Десподов ще продължи да поддържа равнището си от последните мачове преди зимната пауза и в случай че това се случи, прехвърлянето е доста евентуален.

Българинът е препопръчан на Олимпиакос от някогашния нападател на " червено-белите " Дарко Ковачевич. Сърбинът нааправи отлична кариера с екипите на Цървена звезда, Шефилд Уензди, Реал Сосиедад, Ювентус и Лацио, а последните му два сезона бяха точно с екипа на Олимпиакос. Сега той оказва помощ за селекцията на рекордьора по трофеи на Гърция. Негова е главната заслуга за привличането на младия хърватския вратар Ивица Ивушич от Истра.

Ковачевич, който има 59 мача и 10 гола за националния тим на Сърбия, е набелязал и други гении за Олимпиакос, а един от тях е Десподов. На този стадий обаче гърците не се нуждаят от нови офанзивни футболисти, изключително след привличането на любимеца на почитателите Кевин Миралас.

Легия (Варшава) също харесва Десподов, само че поляците не могат да се конкурират с Олимпиакос, в случай че грандът от Пирея излезе с съответно предложение за българския национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР