Вече усещате, че е време семейството ви да се разрасне

...
Вече усещате, че е време семейството ви да се разрасне
Коментари Харесай

Колко време е необходимо, за да зачена?

Вече усещате, че е време фамилията ви да се разрасне и усили с още един член на семейството, в действителност най-важният член. И стартирате да вършиме опити, с цел да заченете. Вероятно доста от вас си задават въпроса по кое време ли тъкмо ще се случи чудото и ще изненадате обичания си с щастливата вест. Затова тази публикация ще ви е любопитна и ще отговори на въпросите ви.

 

Колко приблизително ни би трябвало, с цел да ?

Взимането на решението да имаме дете е доста значимо. След като сме почнали да вършим опити, значи желаем час по-рано това да се случи. За злощастие тялото ви не постоянно може да отогвори на желанията ви толкоз бързо. Според анкета, оповестена на уеб страницата Channel Mum, двойките вършат към 6 месеца опити, преди дамата да забременее. Това са към 78 полови акта.

 

Разбира се, има и изключения

6-те месеца не са някакво предписание. Има дами, които забременяват от първия път и други, които не съумяват и след шестия месец. Една на седем двойки споделя за проблеми с плодовитостта. Трябва да ви кажем и, че плодовитостта понижава с годините и след 30 е доста по-трудно да се роди.

 

В кой миг от цикъла можем да забременеем?

От билогическа позиция дамите имат опция да забременят единствено няколко дни в месеца. Това са дните, които предхождат овулацията, което е към 2 седмици след края на цикъла.

Не би трябвало да забравяте и, че спермата може да живее до 7 дни в тялото на дамата. Тоест, в случай че сте правили секс без защитни средства преди овулацията, може да докара до по този начин мечтаната бременност.

 

Въоръжете се с самообладание

Не бива да се стресирате или отчайвате, в случай че няколко месеца не успявате да забременеете. Причината, заради която множеството двойки не могат да забременеят с месеци е, че не вършат задоволително секс. Решението е да вършиме колкото се може повече секс, без да пресмятате овулацията или каквото и да е. Просто се наслаждавайте. а когато пристигна моментът, детето ще се появи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР