Вече три часа земеделските машини стоят на пътя. На няколко

...
Реклама / Ads
Frognews
0| 52|18.09.2023НОВИНИ

Земеделците тръгват към София през нивите

.
Източник: БГНЕС
Жандармерия и полиция спряха протестиращите земеделски производители, тръгнали за София, на подбалканския път в района на Казанлък, предаде БГНЕС.

Вече три часа земеделските машини стоят на пътя. На няколко пъти напрежението ескалира и протестиращите затвориха пътя Казанлък – Стара Загора.


Организаторите на протеста дадоха ултиматум на органите на реда, че ако до 18 часа не се вземе решение да бъдат пуснати, за да продължат към столицата, ще тръгнат по един или друг начин.

 

На протеста дойдоха и хора от офроуд клубове, които казаха, че ще проправят път на земеделците през ниви и черни пътища.


.

Коментари Харесай

Земеделците тръгват към София през нивите frognews.bg> -->Реклама / AdsТърси:Понеделник, 18 Септември 2023, 17:40 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->#останивкъщи --> -->ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->НОВИНИГЛАСЪТ НА ЖАБАТАГЛАСЪТФРОГ-САТИРАФРОГ-КИНОИНТЕР

Вече три часа земеделските машини стоят на пътя. На няколко пъти напрежението ескалира и протестиращите затвориха пътя Казанлък – Стара Загора.

Организаторите на митинга дадоха ултиматум на органите на реда, че в случай че до 18 часа не се вземе решение да бъдат пуснати, с цел да продължат към столицата, ще тръгнат по един или различен метод.

 

На митинга пристигнаха и хора от офроуд клубове, които споделиха, че ще проправят път на земеделците през ниви и черни пътища.

.

В цялата страна през днешния ден се организира общонационален митинг на земеделци. Исканията са главно да бъде възобновена възбраната за импорт на украинско зърно. 40 са точките в страната, които през днешния ден бяха и някои са към момента блокирани. От Министерство на вътрешните работи осведомиха, че ГКПП-тата са отворени и работят обикновено. Остава лимитирано придвижването за тежкотоварни коли по пътя Борован – Бяла Слатина от км 51 до км 53.

 

Затруднено е придвижването в региона на с. Труд и гр. Първомай /Пловдивско/. Сериозно скупчване на селскостопанска техника към момента има на пътен възел „ Петолъчката “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР