Вече трета година Нова тв не може да извади нов

...
Вече трета година Нова тв не може да извади нов
Коментари Харесай

Масови фалити спират „Кошмари в кухнята“

Вече трета година Нова тв не може да извади нов сезон на „ Кошмари в кухнята “, чийто рейтинг е много висок, а повода за това е, че няма претенденти за присъединяване. Собствениците на заведения изрично отхвърлят да пуснат строгия началник Манчев в кухнята си, защото в сектора се разчуло за всеобщи банкрути на заведения за хранене след визитите му.

 

Шоуто е с 6 сезона досега в ефира и Нова тв планираше да излезе с нови епизоди, само че такива не бяха снимани и заради тази причина към днешна дата текат повторения на остарели излъчвания, които са предавани към този момент неведнъж. 

 

Причина за отлива на ресторантьорите е неприятната светлина, в която началник Манчев ги демонстрира в предаването. Кадрите, в които се кара на личния състав, подлага на критика храната или афишира кухните за мръсни, разбираемо водят до отлив на клиентите и се стига до банкрут. Това, че звездата сякаш оправя проблемите, няма никакво значение – един път видели мръсните кухни по малкия екран, клиентите избират други заведения за хранене.

 

В Карлово да вземем за пример ресторантьор бил заставен да продаде ресторанта си, откакто в народен ефир било излъчено по какъв начин началник Манчев го убеждава да понижи грамажите, с цел да принуди клиентите да поръчват по няколко порции. Човекът хлопнал кепенците единствено няколко седмици след визитата му.

 

Не по-различна е и ориста на пицария в Дупница, ресторант в София и още много заведения от „ Кошмарите “ на разнообразни места в страната. Затова и хората към този момент не желаят да им перат кирливите ризи пред камери. Кога ще има нов сезон, по този начин и не излиза наяве.

 

bTV се сблъсква със същия проблем, само че с шоуто си „ Смени дамата “ – не могат да се намерят съпруги, подготвени да сменят семейството си с друго, даже и против възнаграждение. Поради тази причина се е наложило предаването да бъде спряно, макар високия му рейтинг.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР