Вече традиционно, началото на декември е времето, в което започваме

...
Вече традиционно, началото на декември е времето, в което започваме
Коментари Харесай

В помощ на потребителите: Как да изберем безопасни електрически гирлянди за елхата

Вече обичайно, началото на декември е времето, в което започваме да украсяваме дома си за посрещането на Коледа и Нова година. Централен детайл от декорацията е празничната елха, която става вълшебна единствено с греещите електрически гирлянди.

Насоките на специалистите от платформата „ Ние, потребителите “ ще ви оказват помощ да изберете безвредни електрически лампички за коледното дърво.

Когато избирате светещите гирлянди, първо проверете за маркировката съдебна експертиза, която подсигурява сходството на продукта с европейските условия за сигурност. Символът би трябвало да бъде подложен върху изделието или на прикован за него стикер, на опаковката или в съпътстващите документи. Прегледайте и за официални и забележими несъответствия.

Друга наложителна информация, която безусловно би трябвало да потърсите, са главните електрически характерности на гирлянда: напрежение, мощ или ток, периодичност на електрическата мрежа. Броят на лампите, от които е формиран светещият гирлянд, също би трябвало да бъде посочен. Добре е при покупката да се поинтересувате дали лампичките са сменяеми и оферират ли се...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР