Вече тече Игри на волята“ 4, а зрителите доста са

...
Вече тече Игри на волята“ 4, а зрителите доста са
Коментари Харесай

Спортистки vs кифли: Кой в коя групичка попада според феновете на "Игри на волята"

Вече тече „ Игри на волята “ 4, а феновете много са се разгорещили в мненията. Според тях в шоуто има девойки кифли и девойки същински спортистки. Не можем да отречем, че са надалеч от истината, а ето и класацията – кои са кифли, кои спортистки в обособените племена: 

Непобедимите

Тук несъмнено почитателите са безапелационни – ситуацията при Непобедимите е 2 на 2. Две мощни дами и две мацки вид кифла. Към спортистките 100% влизат – Елица Янкова, олимпийски медалист и първенец по битка и Зорница, играч по Модерен петобой. В тима на кифлите се подвизават домакинята и богаташка брачна половинка Мирослава и хубавицата Звезделина. Звезди е състезател с плочки на корема, само че непрекъснатото й мрънкане и недоволства, както и доволното количество силикон на всички места я слагат във втората категория.

Безстрашните 

При Безстрашните дамите преобладават, само че не всички от тях са мощни амазонки. Към спортистките почитателите класират – Михаела и Ралица. За кифли те дефинират Мирела и към този момент отпадналата Илина, а водачът в племето Евгения Джаферович поставят и в двете категории. Жени несъмнено е в супер форма, само че властният й темперамент, желанието да плете обединения, да крои интриги и да се постанова накара почитателите да не я харесват доста, доста.

Супергерои 

При племето на Супергероите е мъчно да се каже кой – кой е, тъй като малко дами тук са във впечатляваща форма. Все отново считаме, че към спортистките влизат 100% волейболистката Виктория и дребната и жилава Мани, както и майката Виктория, поради мега борбения й дух. Не харесваме интригите и ролята на жертва, в която влезе Фейгин при започване на играта, по тази причина макар спортния й бекграунд я слагаме в рубрика кифла.

Изображение: https://www.instagram.com/evgeniyadzaferovic/, https://www.instagram.com/manuela_tonevaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР