Вече сякаш свикнахме да не приемаме за даденост връзките, че

...
Вече сякаш свикнахме да не приемаме за даденост връзките, че
Коментари Харесай

Пореден изненадващ развод в Холивуд

Вече като че ли свикнахме да не одобряваме за даденост връзките, че даже и браковете при известните персони. Просто тъй като се оказват в действителност нетрайна в множеството случаи.
 Джоди Търнър-Смит, Джошуа Джаксън и едно ексцентрично предложение за брак
Актрисата, която предложи брак на обичания си

Традициите са отживялост

Поредното доказателство за това е изненадващата разлъка между Джоди-Търнър Смит и Джошуа Джаксън. От People разбираме, че актрисата от " Куийн и Слим " е подала документи за бракоразвод по-късно повече от три години брак.

37-годишната Смит и 45-годишният Джаксън се срещат на празненството по случай 40-ият рожден ден на Usher през 2018 година, а под венчилото минаха през 2019 година Година по-късно се роди и първото им дете.
 Снимка 636315

От правосъдните документи излиза наяве, че Джоди-Търнър Смит желае взаимно настойничество над щерка им. Именно от тях излиза наяве и името ѝ, което актьорите до този миг пазеха в загадка - Джуно Роуз Диана Джаксън.
 Джоди Търнър-Смит, Венеция 2022 и провокативната ѝ визия, с която се появи на филмовия фестивал
Когато отидеш на събитие по долни дрехи

Нова провокация от аления килим на фестивала във Венеция

Смит е подала и молба в съда, с която желае да се предотврати опцията съдът да присъди съпружеска прехрана на която и да било от страните. Към момента не са ясни аргументите за раздялата им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР