Вече сякаш сме виждали какво ли не на модния подиум

...
Вече сякаш сме виждали какво ли не на модния подиум
Коментари Харесай

Големите, жълти ботуши, за които всички говорят

Вече като че ли сме виждали какво ли не на стилния подиум и все пак дизайнерите все излизат с някоя нова и причудлива концепция, с която още веднъж да ни изненадат. Чехлите Crocs от години предизвикват полюсни отзиви - или са най-удобните, или са най-грозните. А новият модел на марката още веднъж провокира много звук и набира от ден на ден известност в обществените мрежи.
 Post Malone, Crocs, взаимната сбирка и подаръкът на рапъра за бившето му учебно заведение
Какво подари Post Malone на бившето си учебно заведение

Браво

В края на предишния месец, по време на Седмицата на модата в Париж, рапърът Tommy Cash се появи на едно от ревютата с големи, жълти ботуши, които незабавно привлякоха вниманието. Тогава обаче не разбрахме нищо повече за тях, с изключение на очевидното - че са дело на.

А след огромните червени ботуши, които компанията пусна на пазара в колаборация с MSCHF прди няколко месеца, незабавно ни стана ясно, че и тук арт колективът от Бруклин с ексцентрични визии за модата има пръст. И се оказахме прави.

Докато аленият модел е напълно затворен, жълтият има присъщите за обувките Crocs дупки - тъкмо като за разгара на лятото. Ботушите ще бъдат налични за покупка от 9 август, а цената за чифт е 450 $.

 Ариана Гранде, Crocs и странният фешън избор на певицата
Престъплението на Ариана Гранде

С какво се появи тя на фотография в Instagram

В рекламната им капания на големите ботуши взе присъединяване самата Парис Хилтън, облечена напълно в жълто. Нестандартният модел на Crocs към този момент виждаме и в профилите на от ден на ден известни персони, на които очевидно им харесват или просто желаят да се позабавляват, снимайки се с тях, предава Hypebeast.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР