Вече стартира записването за участие в играта Стани богат, с

...
Вече стартира записването за участие в играта Стани богат, с
Коментари Харесай

Изненади от bTV: Готвят промени в шоуто Стани богат

Вече започва записването за присъединяване в играта " Стани богат ", с която израснаха няколко генерации българи. Популярното предаване ще се завърне на екран тази есен по bTV след към 2-годишно спиране. Всички, които желаят да тестват знанията си и да придобият нови такива, могат да се запишат онлайн, написа dir.bg.

Както към този момент по-рано писахме, водещият още веднъж ще бъде Михаил Билалов, който стана по-известен като мафиота Джаро от престъпния сериал " Под прикритие ".

Освен че се завръща по друга телевизия, шоуто ще има и промени в регламента, с цел да може развлекателната и просветителна игра да има актуален образ. Въпреки това огромната премия остава 100 000 лева Епизодите ще се излъчват всеки делник, само че часът към момента не е конкретизиран.

" Стани богат ", който е първият интернационален ТВ формат, започва у нас за първи път на 12 май 2001 година и бързо прикова вниманието на феновете. Той е версия на английската игрa " Who Wants To be A Milionaire ".



Забавното предаване беше свалено от ефира на Българска национална телевизия през 2019 година, като то се оказа прекомерно скъпо за публичната ни телевизия. Най-дълго " Стани богат " се излъчваше по NOVA, като там то беше в ефир цели 13 години, а водещият тогава беше Ники Кънчев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР