Вече стана ясно кой е самоубилият се човек в офиса

...
Вече стана ясно кой е самоубилият се човек в офиса
Коментари Харесай

Само в BulNews! Самоубилият се в офиса на ДПС във Враца е Весо Фараона, вижте кога се сбогуваме с него

Вече стана ясно кой е самоубилият се човек в офиса на Движение за права и свободи във Враца.
Напомняме, че в четвъртък сутринта той бе открит мъртъв в пространствата, които се употребяват от общинския водач на партията и дълготраен консултант Борислав Банчев. За тежкия престъпен случай заяви единствено медията ни.



Разследване на BulNews откри, че жертвата е 62-годишният Веселин Русинов, прочут в цялата страна като Весо Фараона. Мъжът е родом от Враца, само че дълги години живееше в София, където работеше като юрист. Самоубива се единствено 4 дни след рождения си ден.
Той е един от първите, които стартират да играят със съществени суми в „ Еврофутбол “. След това бе от новаторите, които стартират да „ копаят “ биткойни, само че сривът на цената им го довежда до банкрут. Последователно губи жилищата си в столицата и родния град.
Накрая изпада до такава степен да няма къде да живее и затова неговият другар Борислав Банчев го пуска да нощува в пространствата на Движение за права и свободи в постройката на някогашната Проектантска организация на пл. „ Христо Ботев “.
В четвъртък сутринта журналистката Каролина Краева както нормално е отишла на работа и при влизане в офиса намерила простреляния мъж.
Погребението на Весо Фараона ще бъде на следващия ден, 12 март, от 12.00 часа в Новите гробища на Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР