Вече стана ясно, че не е никак лесно да се

...
Вече стана ясно, че не е никак лесно да се
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Fold вероятно няма да излезе преди Note 10

Вече стана ясно, че не е по никакъв начин елементарно да се сътвори сгъваем смарт телефон, защото най-големите производители Samsung и Huawei претърпяха неуспехи. Последната информация от южнокорейската компания е, че новаторския артикул на Samsung няма да бъде на пазара преди август, написа Techradar.

Това значи, че Samsung Galaxy Note 10 може да бъде пуснат и разполагаем за пазаруване преди сгъваемия модел на марката, който първо бе показан през февруари и трябваше да бъде наличен за потребителите в края на април.

Лошите вести за чакащите сгъваемият артикул на Samsung пристигнаха, откакто от самата компания са отрекли, че той ще бъде пуснат в продажба през юли.
 Samsung отсрочва стартирането на пазара на Galaxy Fold поради недостатък
Samsung отсрочва стартирането на пазара на сгъваемия си телефон за $2000 поради недостатък

Анализатори чакат това да се отрази отрицателно на марката в кратковременен проект

Изглежда производителят има дребен прогрес, в идентифицирането на казуса, който идваше основно от дребната панта на устройството. Тя бе повода за множеството повреди още при първите ревюта на телефона.

Официалната дата, на която Samsung Galaxy Fold трябваше да се появи на пазара, бе 24-ти април, само че това не се случи, тъй като първите бройки на смарт телефона се разваляха в ръцете на потребителите. Тогава станаха ясни проблемите с екрана и негативите, които той дава при прегъване.

Южнокорейският производител отсрочи стартирането на сгъваемия артикул за по-късно, като не е ясно обаче по кое време това ще се случи. Предварителните поръчки също бяха прекратени.

Другата компания, която създаде сгъваем смарт телефон Huawei, също отсрочи стартирането на своя модел Mate X поради опасения за незадоволително дълъг живот на устройството. Освен това китайският производител не може да работи с американски компании поради рестриктивните мерки, въведени от Администрацията на Тръм.

Да се поправят проблемите и да се започват и двата смарт телефона е съществено предизвикателство за двете компании, като към момента няма дата за стартирането на устройствата на пазара.
 Samsung към момента не знае по кое време ще може да стартира доставките на модела Galaxy Fold
Samsung към момента не знае по кое време ще може да стартира доставките на модела Galaxy Fold

Кампанията отсрочи старта на продажбите поради открит недостатък с екрана на телефона
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР