Вече стана традиция след всеки мач на Кубрат Пулев българите

...
Вече стана традиция след всеки мач на Кубрат Пулев българите
Коментари Харесай

Андреа пак стана за смях

Вече стана традиция след всеки мач на Кубрат Пулев българите да тържествуват, а мрежата да се смее на приятелката му Андреа. След последната среща на нашият първенец - против британеца Хюи Фюри, имахме мотив за празник и ударна доза смях около Андреа и Николета.

Разбира се, освен поради цирка, който двете силиконки разиграха на трибуните, само че и поради последвалата обработка на фотосите, които се появиха в “Инстаграм” профилите им и провокираха бурна реакция в обществените мрежи. Факт е, че Андреа от дълго време е пристрастена към заиграването с фотошопа, което сме отбелязвали нееднократно, написа lifeonline.bg.
 Пипнатите фотоси на чалга певицата не закъсняха с появяването си и този път. И се популяризират във “Фейсбук” като анекдот за Тодор Живков по комунизма. Сега потребителите се чудят къде е ухото на чалгаджийката, която постоянно в опит да „ усъвършенства “ визията си се лишава от жизненоважни органи. През годините виртуална ампутация са претърпявали нейни крайници, ръце, гърди, дупе, гуша, уста и какво ли още не.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР