Вече стана традиция Пиленцата от Монако“ да стават за пълен

...
Вече стана традиция Пиленцата от Монако“ да стават за пълен
Коментари Харесай

Голям резил! „Пиленцата“ уж живеят в лукс в Монте Карло, а нямат пари дори за вода

Вече стана традиция „ Пиленцата от Монако “ да стават за цялостен срам. И за най-наивните стана ясно, че животът, който показват, няма нищо общо с действителността.

Поредното доказателство лъсна единствено преди дни. Боби Манекена и Нина Димитрова, които сякаш живеят в разкош в Монте Карло, очевидно нямат пари за вода и се молят градската чешма да не бъде спряна, че другояче жадни ще останат. Двамата бяха уловени по какъв начин пият вода от чешма, освен това по много дебелашки метод, показвайки същинската си същина.

Една бутилка минерална вода от магазина коства към 1 лева Лев, който на „ Пиленцата “ им се свиди, само че другояче ходели по лъскави заведения в Монако и харчели луди пари.

По дейностите и държанието на двамата можем да съдим, че те не са просто измамници, а към този момент приказваме за психологично заболели хора. Самите те са почнали да имат вяра в лъжите си. Всички експерти настояват, че това може да се случи при по-неуравновесени и нестабилни душевен хора

Борислав наподобява тъкмо като подобен. Сам си е измислил прякора Манекена, с цел да се прави на баровец, а в това време не съблюдава обикновен режим на хранене. Шкембето, което виси от него, не е от доста разходки из Монте Карло, по-скоро от бира и пържени картофи.

Нина пък се има за хубавица, а в действителност наподобява на избягала от някой тубдиспансер. Тя трансферира 30-те, а към момента не може да готви, само че не тъй като може да си разреши заведения за хранене, а тъй като я мързи да се научи. Затова с Боби набиват хамургери и пици у дома, с цел да могат на открито да си поръчат нещо сякаш изискано, само че нищожно като размер, с цел да не хабят доста пари. Така се симулира, че си богат.

Тези хора, които нямат пари за вода, са най-страшното, което може да се случи на България. Те са образец за това какъв не трябва да бъде един българин. Правят се на богати, а живеят в две стаи със скъсани мебели в Пловдив. Не желаят деца, с цел да не им се скапе измислената приказка. Хубавото е, че множеството хора им се смеят, вместо да им се възхищават. Докато е по този начин, вяра за България има.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР