Вече сме възрастни, така че не вярваме в Дядо Коледа,

...
Вече сме възрастни, така че не вярваме в Дядо Коледа,
Коментари Харесай

Бързо смъкване на килограми с лесен хранителен режим

Вече сме възрастни, тъй че не имаме вяра в Дядо Коледа, еднорози и вълшебен диети, които ще отстранен непотребните килограми за седмица. Но магията към момента съществува – има лесни способи да създадете свое лично потребно меню и да изхвърлите всичко излишно за лятото. Ето няколко съвета и извършения, които ще ви оказват помощ да стопите килограмите, без да броите калории и да преследвате скучни диети, написа osata.eu, представен от " Телеграф ".

Начало

Започнете деня положително. Първото нещо, което би трябвало да извършите след пробуждане, е да отворите завесите и да пуснете слънчевата светлина в стаята. Това възстановява циркадните ритми. След това изпийте чаша вода – тя ще освежи и форсира метаболизма. И мислете положително. Ниският стрес ви оказва помощ да избегнете натрупването на мазнини. След тази извънредно лесна подготовка можете да започнете главното. Правилната закуска ще усъвършенства състава на кръвта и ще обезпечи на тялото сила. Учените са открили, че дамите, които подценяват закуската, са изложени на риск да натрупат 5 до 20 кг наднормено тегло до 40-годишна възраст. Най-добрите храни за сутринта са пълнозърнести зърнени храни, натурална извара и богати на антиоксиданти плодове. Ако нямате сили да готвите заран, залейте овесените ядки вечерта с вряла вода. Сутринта остава единствено да прибавите в тях пресни плодове или ядки и да поръсите всичко с канела.

Храна

Внимание към храната! Това е най-лесният метод да отслабнете. Когато не сме потопени в процеса на хранене и се разсейваме от диалози или телевизия, ядем повече и пропущаме момента на задоволеност. Освен това се създава и инстикт – идващия път, когато чуете, че стартира обичаната ви поредност, ръката сама да посегне към вкусното, даже в случай че въобще не сте гладни. Така че храненето да е настрана. Гледането на телевизионните излъчвания също. Почувствайте храната, насладете се на гледката и миризмата – едвам по-късно продължете към самото хранене. Наслаждавайте се на ястията, постепенно дъвчете всяка хапка. Да, обядът или вечерята ще лишават повече време от нормално, само че чувството за задоволеност ще пристигна по-бързо. Има късмет да се наситите, преди да поискате още веднъж. Гладуването един път седмично форсира процеса на изгаряне на мазнините, укрепва имунната система, усъвършенства чревната микрофлора и положението на кожата. Дори един ден без тежки ястия ще помогне на тялото ви да яде по-малко през останалата част от седмицата. Как да изберем артикул за разтоварване? Водете се от вкусовите си желания и стремежи резултат. Краставиците ще оказват помощ за реализиране на оптимален резултат при намаляване, елдата ще прочисти тялото по-добре, а един ден на витаминни зеленчукови и плодови смутита ще бъде отличен детокс. Основното е да изберете ден без претрупан график, когато не е нужно да вършиме нищо значимо. В гладни дни специалистите поучават да се отпуснете и да организирате пълноценна СПА стратегия за тялото. Разходете се в парка, медитирайте, отидете на масаж или сауна. Това ще помогне освен за унищожаване на повече отрови, само че в това време с организма да се подреди прочувственото положение. И никакъв спорт! Физическата интензивност при недояждане е противопоказна.

Подправки

Основните помощници в лова за съвършеното тяло са подправките.

Те форсират метаболизма. Диетолозите поучават всички висококалорични сосове да се заменят с подправки и билки. Освен това е потребно да добавяте подправки освен към храната, само че и към напитките. Нека здравословните пикантни коктейли да са на масата, вместо сокове и сода. Добавете канела към кафето си и изпивайте чаша топла вода с джинджифил преди всяко хранене. Тази напитка ще притъпява възприятието на апетит. Всяка фалшификация има своя суперсила. Горчицата е една от най-хубавите подправки за ускорение на метаболизма ви. Джинджифилът отстранява токсините и форсира метаболизма. Канелата форсира обработката на захарта в организма 15 пъти и управлява равнищата на кръвната захар. Куркумата съдържа полифенол, който стопира растежа на мастната тъкан. Кайенският пипер е с високо наличие на капсацин – работи върху мастната тъкан и оказва помощ на тялото да изгори повече калории.

Мляко 

Проучване на Университета в Тенеси откри, че тези, които са на диета с високо наличие на калций, могат да смъкват тези непотребни килограми по-лесно. Освен това млечните артикули съдържат протеини, които възвръщат мускулите даже след елементарни извършения (те са изброени по-долу) и спомагат за изгарянето на повече калории. Хубав бонус: към 25-30% от калориите, които получавате от протеиновите храни, ще бъдат изгорени още в процеса на храносмилането. За съпоставяне: единствено 6-8% от калориите им се изразходват за смилането на въглехидратите. 

Планк

След като се разбрахме за храната, дано преминем към спорта. Уви, без него отново няма да работим за реализиране на стройно и тонизирано тяло. Нямате време да отидете на фитнес? Няма значение, подбрахме за вас лист с елементарни извършения, които можете да вършиме, без да напускате дома си. Планкът е едно от най-ефективните извършения за разработване на коремните мускули и подсилване на мускулния корсет. И няма да се постанова да страдате дълго време – Стюарт Макгил от канадския университет във Ватерло организира изследване и откри, че за оптимални резултати е задоволително да извършите три комплекта от по 10 секунди.

Бърпи

Това е просто, само че енергоемко упражнение, като в това време оказва помощ за намаляване в региона на бедрата, корема, ръцете и гърба. Според треньора Джеф Годин една репичка ще употребява 1,43 kcal. Ако вършиме 7 или повече рипинга в минута, елементарно можете да достигнете до двуцифрена консумация на калории. В този случай 10 репета са еквивалентни на 30 секунди колоездене. Скачането на въже освен развива възприятието за баланс и съгласуваност, само че и изгаря до 13 kcal в минута. Изследователи от университета в Йена в Германия откриха, че скачането на въже изгаря мазнините с 24% по-ефективно от бягането със същото движение. Така си спомняме учебните и пролетните ваканции в двора – и купуваме най-красивото въже. Ако желаете да отслабнете още по-бързо, купете модел с тежести в дръжките.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР