Вече сме в разгара на лятото – за някои от

...
Вече сме в разгара на лятото – за някои от
Коментари Харесай

Едно, две, три – косичке, заблести! 3 продукта на супер цена

Вече сме в разгара на лятото – за някои от нас отпуската следва, други към този момент не помнят, че са били, а трети са късметлии да попадат и в двете групи. Безгрижието на лятното време е толкоз сладко-солено, че постоянно забравяме да поставяме задоволително грижи за себе си, бързайки от едно място на друго, приготвяйки багаж, срещайки се с другари, които живеят в други градове и така нататък С толкоз претрупан график постоянно забравяме някои значими неща, за които по-късно съжаляваме. Едно от тях е грижата.

Защо ли? Да кажем, че през този сезон имаме други цели – по какъв начин да хванем загар, който да задържим оптимално бързо, по какъв начин да се съберем в обичаните ни панталонки или какви плажни аксесоари да си купим. И леко по този начин, посред другото, грижата остава на назад във времето. Уви, обаче постоянно се случва в средата на септември да се окажем с изтощена от слънцето, солената вода и хлора коса, която да ни е жалост да отрежем.

Нашето мото е, че предварителната защита е най-ефективната отбрана и по тази причина приехме с удоволствие да ви помогнем с избора на артикули за мека и гладка коса, без това да утежнява нито нея, нито бюджета ви. Вижте кои артикули си набелязахме в обичаната ни Lilly Drogerie.

Всичко стартира с шампоана

Нашият избор:

 Lilly Drogerie

През лятото не е доста добре постоянно да миете косата си, какъв брой и да се изкушавате. Опитайте се да редуцирате измиванията до 2 пъти седмично, като това, несъмнено, не важи при лятната отпуска на морето, когато е ясно, че би трябвало да се отървете от солената вода.

Още един трик, който ще ви помогне – постоянно изплаквайте шампоана с хладка вода. Избрахме си, тъй като този протеин и жизненоважен за нашата коса. Той е прочут с това, че спомага за гладка и мека коса, защото молекулата му прониква в косъма и подхранва фоликула.

 Lilly Drogerie

От VELNEA не са ви не запомнили, къдрокоски! Шампоанът, създаден особено за коса, която може да се похвали с талази, булки или къдрици е обогатен с кокос и укрепва косата, придавайки искра и оформяйки витални и меки къдрици.

Важната роля на балсама

Много дами постоянно подценяват балсама, което е безусловно неверно. Неговата роля е значима колкото главното хранене от тристепенното меню и серумът в козметичната рутина. Докато основната роля на шампоана е да почиства, балсамът е този, който подхранва в дълбочина.

Нашият избор:

 Lilly Drogerie

Обожаваме дизайна и цветовете и на двете серии и ни се желае да имахме по едно и също време както права, по този начин и къдрава коса, с цел да може да си наредим продуктите, които за облекчение са номерирани. Резонно като стъпка две гордите притежателки на права коса могат да си набират синята серия – ще вдъхне живот и мощ на нежната и суха от лятото коса, като за лукс я направи блестяща и мека като коприна.

 Lilly Drogerie

А вие, прелестни къдрокоски, този сезон ще изберете зеленото – въпреки всичко е и съвременно! Балсамът за къдрава коса на VELNEA глези буклите с кокосово масло и се грижи да ги държи покорни, без да ги прави по-малко игриви.

Десертът – маската

Най-сладкото постоянно е за най-после и нормално е най-вкусно и калорично. Така е и с маските – постоянно остават като трета стъпка, когато в действителност имате потребност от съществено поддържане. С маската не трябва да се прекалява, изключително през лятото, тъй като може да утежни косата. Но от време на време балсамът не е задоволителен и екстра грижата си е напряко наложителна.

Ще ви издадем една от тайните на фризьорите – маската се нанася единствено по краищата – там, където косата е изтощена и в никакъв случай не се отмива изцяло. Спазвайте тези препоръки и ще видите разликата.

Нашият избор:

 Lilly Drogerie

Десертът идва под формата на цветните изкушения за права и къдрава коса, гордо носещи цифрата „ 3 “. Докато балсамът би трябвало да се оставя да работи към минута, при е добре да изчакате най-малко 5. Съветваме ви да оставите грижата за лицето и тялото точно до момента в който сте с маска, с цел да не се изкушите да я отмиете по-бързо.

 Lilly Drogerie

Като състав в продуктите още веднъж ще откриете познатите кератин и глирецин за дамите с права коса и незаменимият кокос за къдравите коси. Резултатът? Здравина и разтегливост, без значение от сезона.

Знаете ли кое е най-хубавото? Може математиката да не ни е бил обичаният предмет в учебно заведение, само че сигурно може елементарно да изчислим, че и трите стъпки за коса от едната серия на VELNEA ще ви излязат под 10 лв., което не тежи нито на бюджета, нито на косата ви.

За тези и други обичани артикули от Lilly Drogerie ви чакат на място, където ще откриете най-новите трендове за щастливо лято и слънчеви завършения. Да потегляме!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР