Вече сме напълно убедени, че Смъртта може да почака е

...
Вече сме напълно убедени, че Смъртта може да почака е
Коментари Харесай

Аватар 2 отново отнесе брадвата

Вече сме изцяло уверени, че " Смъртта може да изчака " е един от най-изстрадалите филми, тъй като по пътя към реализирането си срещна доста премеждия.

И Джеймс Бонд стана жертва на ковид

" Смъртта може да изчака " беше отсрочен за четвърти път

В този клуб обаче можем да присъединим и " Аватар 2 " . За продължение на кино лентата от 2009 година се приказва от близо 10 години, като първата премиера беше планувана за 2014 година, само че в следствие беше отлагана на няколко пъти.

А сега знаем, че Джеймс Камерън публично е планувал още четири кино лентата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jon Landau (@jonplandau) на Юни 15, 2020 в 5:04 PDT

Трябваше най-сетне да забележим " Аватар 2 " по кината през декември 2021 година, само че за жалост това няма да се случи... още веднъж. Причината, несъмнено, е коронавирусът, който прекъсна снимачния развой в Нова Зеландия за няколко месеца.

Снимките към този момент са възобновени, само че явно времето не е задоволително. От Disney оповестиха, че " Аватар 2 " е с нова премиерна дата - 16 декември 2022 г .

Какво разкри продуцентът на " Аватар 2 " за кино лентата

Джон Ландау открехва завесата

Това автоматизирано значи, че останалите три кино лентата също ще бъдат с изменени дати, написа Collider. " Аватар 3 " би трябвало да забележим през декември 2024 г ., " Аватар 4 " - декември 2026 г . и " Аватар 5 " - декември 2028 г .

Доста дълготрайни проекти са това, само че пък Джеймс Камерън знае най-добре. Освен продълженията на " Аватар ", Disney оповестиха и нови дати за идващите три кино лентата от " Междузвездни войни " - 22 декември 2023 година, 19 декември 2025 г . и 17 декември 2027 г .

Има ли двойни стандарти за " Аватар 2 "

В Нова Зеландия има негодуващи

Това значи, че през идващите осем години месец декември се обрисува да бъде доста мощен за компанията. Sony пък са решили да се възползват от това разбъркване, с цел да заемат освободеното място от декември 2021 година, тъй като на 17 декември е планувана премиерната дата на третия филм за Спайдърмен .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР