Вече сме на финала по повечето обекти от ремонтите в

...
Вече сме на финала по повечето обекти от ремонтите в
Коментари Харесай

Ремонтите в София вървят към приключване

Вече сме на финала по множеството обекти от ремонтите в София. Това стана ясно от думите на столичния кмет Йорданка Фандъкова в ефира на Българска национална телевизия.

Бул. " Васил Левски " чакам да бъде пуснат при започване на образователната година, бул. " Арсеналски ", бул. " Симеон ". Ще продължи работата до края на месеца по бул. " Монтевидео " и бул. " Пенчо Славейков ".

По думите на кмета освежителните поправки по учебните заведения вървят в график, както и освежаването на пешеходните пътеки към учебните заведения.

" Аз персонално съм последовател за въвеждането на цветните решения в пешеходните пътеки. Указанието, което аз съм дала, е на всички места, където е допустимо, да се вършат велоалеи. В центъра на града имаме относително тесни улици, имаме сериозен трафик. Велоалеите зависят от опциите на улиците, на тротоара, има стандарти ", разясни Фандъкова по тематиката с построяването на велоалеи в столицата.

От 2009 до 2016 година София има усъвършенстване по всички индикатори за качество на въздуха - в това число по-добри от Брюксел и Милано, разяснява Йорданка Фандъкова. Усилията, които вършим, са забележими, твърди градоначалникът.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР