Вече си представях заглавията в медиите - Гълъб Донев отлетя

...
Вече си представях заглавията в медиите - Гълъб Донев отлетя
Коментари Харесай

Премиерът: Вече си представях заглавията в медиите - „Гълъб Донев отлетя от МС”

Вече си представях заглавията в медиите - „ Гълъб Донев отлетя от Министерския съвет ”. Обаче оставаме, както стана ясно след гласуването на народните представители. Остава и вярата за сформиране на постоянно държавно управление.

 

Така служебният министър председател Гълъб Донев разяснява отхвърленото от Народното събрание държавно управление „ Габровски ” преди началото на съвещанието на кабинета.

Донев посочи, че служебното държавно управление продължава работата по оповестените при започване на мандата си цели.

„ От хода на полемиката в Народното събрание през днешния ден ясно пролича, че тази наша задача за работа с мисъл за хората се възприема и от народните представители. Това ми дава вяра за триумф в търсенето на модела за сформиране на постоянно държавно управление ”, сподели още министър-председателят.

 

„ Работим с мисъл за хората, спазвайки законите на България. От хода на полемиката в Народното събрание през днешния ден ясно пролича, че тази наша задача за работа с мисъл за хората на България, се възприема и от народните представители. Това ми дава вяра за триумф в търсенето на модела за сформиране на постоянно държавно управление “, уточни още служебният министър-председател.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР