Вече шест месеца сме в опозиция, така че едва ли

...
Вече шест месеца сме в опозиция, така че едва ли
Коментари Харесай

Това Биков: Грешка ще е Рашков да е част от следващото правителство

Вече шест месеца сме в съпротива, тъй че надали ще имаме потребност от чак толкоз време да свикнем да сме такава и в 47-ото Народно заседание. Да си в съпротива е много по-лесно, в сравнение с да си в ръководството. Това съобщи Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ в предаването „ Карай направо” по Нова телевизия.

„ Поради това, че много дълго време сме били в ръководството, сме имали опция да виждаме от тази позиция опозицията и сигурно сме имали своята визия за това каква би трябвало да бъде една съпротива, с цел да бъде потребна освен за себе си, само че и за страната. На тази база сме склонни да покажем, че е допустимо да има и съпротива, която да е потребна за страната, която няма за съществена цел да паразитира върху проблемите и може да се държи конструктивно”, сподели още той.

„ И в предходните две Народни събрания призовавахме партиите, които се бяха оповестили за партии на смяната и митинга да поемат отговорността за ръководството на страната, тъй като по-лошото от едва държавно управление е въобще да няма държавно управление. Нямаме илюзиите, че бъдещето ръководство, в случай че токова се случи, дай Боже да се, ще бъде оптимално дейно, положително и че ще успее да покрие всички условия на избирателите”, добави Биков.

Той е безапелационен, че идващото вероятно ръководство ще бъде несигурно. „ Това обаче не значи, че занапред можем да кажем какъв брой дълго ще продължи то. Има нестабилни държавни управления, които не престават и по-дълго време”, разяснява той.

Според Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за сега има няколко центъра на власт. „ Безспорно единият е господин Радев. Във втори стартира да се трансформира Нинова като най-активна. Като трети център на власт би могло да се обособи „ Продължаваме Промяната”. Според мен на този стадий те по-скоро принадлежат към центъра на Радев, само че в случай че поемат отговорността за ръководството в един миг не е изключено да се получи разнобой сред него и тях, тъй като забавните им може и да не се препокрият”, уточни той.

„ Смятам, че идната възможна коалиция би била коалиция на нуждата, а не на свободата и на свободния избор на тези хора”, безапелационен бе депутатът от ГЕРБ.

„ Те са принудени да се съберат и да излъчат ръководство, тъй като авансово са си задали някакви червени линии, да вземем за пример по отношение на нас, само че ние нямаме проблем с това. Предварително са се лимитирали в този формат и сега са принудени да изпълнят този собствен ангажимент. В доста тежка обстановка са, тъй като в случай че не изпълнят още един път уговорката да сформират постоянно ръководство, част от тях въобще няма да влязат в парламента”, сподели той. И добави: „ Необходимостта, която ги свързва, е нещо много нетрайно и изморяващо”.

По думите на Биков би било неточност да бъде част от идващото държавно управление. „ Мисля, че бъдещата структура се нуждае от усмиряване на пристрастеностите. Не виждам Рашков в една такава обстановка до какъв брой ще бъде полезен”, уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР