Вече сезон и половина е част от , но засега

...
Вече сезон и половина е част от , но засега
Коментари Харесай

Бейл е като суперзвезда на фона на Азар, притесняват се в Мадрид

Вече сезон и половина е част от, само че към този момент приносът му е съвсем неосезаем. Заради куп травми белгиецът по този начин и не може да разгърне капацитета си и почитателите стартират да се питат дали клубът не позволи неточност с прехвърлянето му, който на всичкото от горната страна е за 115 млн. евро.

Оказва се, че на неговия декор е като суперзвезда. За първите си сезон и половина с екипа на “белия балет” уелският нападател към този момент беше вкарал 32 гола, до момента в който към този момент Азар е единствено с 3.

По време на кариерата си в някогашният футболист на беше записал приблизително по 50 дуела на сезон за седем години, като върхът му бяха 62 мача през 2012/13. В същото време през предишния шампионат Азар записа минути единствено в 33% от срещите на Реал, а през сегашния - 16%.

Ясно е, че това е суха статистика и при такива контузии няма по какъв начин да е по-различно. Притесненията на “” обаче са, че цената на Азар стартира да пада и съгласно профилирания уебсайт Transfermarkt тя към този момент е единствено 50 млн. евро, което е надалеч от вложеното в него, отбелязва AS.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР