Вече седмица продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Детето

...
Вече седмица продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Детето
Коментари Харесай

Вече седмица търсят 12-годишния Александър от Перник

Вече седмица продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Детето е в неопределеност от 11 ноември (петък). Усилията на полицията и доброволци към този момент осми ден не дават резултат.

В четвъртък стана ясно, че бащата на Александър е издържал инспекция на детектор на лъжата, заяви представителят на Окръжна прокуратура Албена Стоилова. Изследването, извършено в Министерство на вътрешните работи, е потвърдило, че мъжът не лъже. Освен това очевидци са забелязали бащата и детето в региона на някогашния Профилакториум в Перник на 11 ноември, споделиха от прокуратурата.


Министерство на вътрешните работи промени метода на деяние в търсене на 12-годишния Александър Цветанов. Специалисти ревизират още веднъж и по-обстойно труднодостъпни места. Общо 60 чиновници на Министерство на вътрешните работи не престават издирването, вземат участие сили на регионалните дирекции на Перник, Благоевград и Кюстендил, както и на Главна дирекция " Национална полиция ".

В Перник и околните обитаеми места са разлепени листовки със фотография на Александър, изложение на момчето и апел, в случай че някой го забележи, да алармира на тел. 112.

От прокуратурата оповестиха, че на разпит е призована и майката на изчезналото момче.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР