Вече се прояснява кой ще задава въпросите в Стани богат“,

...
Вече се прояснява кой ще задава въпросите в Стани богат“,
Коментари Харесай

Джаро от Под прикритие е новият водещ на Стани богат“!

Вече се прояснява кой ще задава въпросите в " Стани богат “, което започва в ефира на Българска национална телевизия. Това е артистът Михаил Билалов, който побъркваше полицията в сериала " Под прикритие " по националната телевизия като миналия към тъмната страна изверг Джаро. Билалов завоюва кастинга за известната тв игра, а заплатата му за нея е към 5000 лв. месечно. Така публично той става един от най-добре платените мъже в ефира.

Рекламата за комерсиалната игра върви от няколко седмици в ефира на Българска национална телевизия. Озвучава я прочут мъжки глас. Оказва се, че я озвучава самият общоприет шеф Константин Каменаров, което е невиждано решение. " Стани богат " ще се прави от външен за малкия екран екип, а и заради обстоятелството, че има парична премия, става въпрос за хазарт

Шоуто, което дълги години се въртеше по Нова, започва в първата половина на април по националната телевизия. Популярната викторина ще се излъчва три пъти седмично, а не два, както бе оповестено в началото, като записването за присъединяване стартира в края на февруари. Един от основните въпроси преди старта бе кой ще е водещият му, написа " Уикенд ". За стола на мистър " Стани богат " се търсеше известна персона с висока обща просвета, която да е обвързвана с Българска национална телевизия. На кастинга се появиха Владо Пенев, Юлиян Вергов и даже Митко Павлов. Първите двама не приели изискванията, препоръчани от малкия екран. Михаил Билалов обаче не бил изплашен от предлагането и незабавно бил предпочетен пред Димитър Павлов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР