Вече се намираме в заключителния етап на първия за годината

...
Вече се намираме в заключителния етап на първия за годината
Коментари Харесай

Програма за Ден 9: Надал - Шаповалов и Беретини - Монфис оформят първия полуфинал

Вече се намираме в заключителния стадий на първия за годината шампионат от Големия шлем - Аустрелиън Оупън, което значи, че ни предстоят още редица извънредно вълнуващи и завладяващи конфликти с присъединяване както на топ любимците, само че и на голям брой млади гении, които са тук, с цел да потвърдят, че тенисът има блестящо бъдеще. След като през днешния ден бяха избрани и последните четвъртфиналисти при мъжете и при дамите, на следващия ден ни следва да разберем и кои ще са първите, които ще резервират местата си в полуфиналната фаза на конкуренцията.

Очакваният дуел сред Рафаел Надал и Александър Зверев няма да се състои, откакто германецът позволи трисетово проваляне на осминафиналите, и по този начин Матадора ще се изправи против Денис Шаповалов. Другият четвъртфинален конфликт в горната половина на схемата пък е не по-малко трогателен, защото ще опълчи международния №7 Матео Беретини и Гаел Монфис, който показва превъзходна форма от началото на годината.

При дамите пък четирите претендентки за място на полуфиналите са Ашли Барти, Джесика Пегула, Барбора Кречикова и Мадисън Кийс, а кои от тях ще съумеят да доближат етапа на най-хубавите четири, следва да разберем през утрешния ден.

Освен четвъртфиналите на сингъл ще следим с интерес и изявите на австралийското дуо Ник Кирьос/Танаси Кокинакис, чийто дуел против шестите сложени Тим Пюц/Майкъл Винъс се чака да стартира не преди 06:30 часа българско време на John Cain Arena.

Програмата за вторник в Мелбърн:

Rod Laver Arena (начало 02:00 часа):

1. двойков мач

2. Барбора Крейчикова - Мадисън Кийс (не преди 03:30 часа)

3. Денис Шаповалов - Рафаел Надал (не преди 05:00 часа)

4. Ашли Барти - Джесика Пегула (начало 10:00 часа)

5. Гаел Монфис - Матео Беретини

Пълния график за деня можете да разгледате тук:

Tuesday schedule (all courts)
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР