Вече съществува принципна договорка през 2021-а година да се наблюдава

...
Вече съществува принципна договорка през 2021-а година да се наблюдава
Коментари Харесай

Договорка: САЩ с два старта във Ф1 - предстои Маями

Вече съществува кардинална сделка през 2021-а година да се следи съревнование от Формула 1 на стадиона на американския „ Маями Долфинс”, и по-точно – на стадиона му „ Хард Рок Стейдиъм”. Тя е достигната сред притежателите на стадиона и шефовете във Формула 1.

От „ Хард Рок Стейдиъм” и новият Twitter на Гран при на Маями анонсираха проекта, в който е реализирано съглашението, с което би трябвало да даде ход на основаването на следващата конкуренция от кервана.

„ Развълнувани сме да ви кажем, че Формула 1 и „ Хард Рок Стейдиъм” реализираха кардинална сделка да се одобри първото съревнование на Ф1 в Маями”, гласи известието на Шон Братчес, шеф маркетинг и връзка към Ф1, както и Том Гарфинкел – вицепрезидент на Маями Долфинс.

The second race in the USA now looks even more likely, with an agreement in principal announced, for the Miami Grand Prix. With a revised layout incorporating Hard Rock Stadium, the Miami GP is expected on the calendar in 2021.#F1PP #MiamiGP pic.twitter.com/4qwl3mYfo7
— F1 Paddock Pass (@F1PaddockPass) October 15, 2019
Местна медия оповестява, че в този момент се чака позволение от чиновниците на окръг Маями-Дейд, и в случай че бъде дадена зелена светлина, встъпителната конкуренция ще се организира през май 2021 година

С одобряването на Гран при на Съединени американски щати в Остин, Тексас, то се чака Съединени американски щати да одобри две надпревари в един календар през 2021-а година, което ще стане за пръв път от 1984-а насам.

Либърти Медия, притежател на Формула 1, има желание да уголемява от ден на ден календара, откакто закупи най-високо софтуерния спорт преди три години. Либърти са точно американци и този пазар е основна цел за притежателите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР