Вече съм наясно, че ако в третия мандат има нещо,

...
Вече съм наясно, че ако в третия мандат има нещо,
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ убиха човек по време на предизборната кампания и отидоха да асфалтират след това

Вече съм наясно, че в случай че в третия мандат има нещо, то ще е сред ПП-ДБ и “Възраждане ”. Не виждам нещо, което да промени обстановката. Това сподели пред публицисти водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

" Ясно от трибуната на Народното събрание заявих всичко, което желаех да кажа. Тези, които не ни поддържаха, са виновниците да идем на нови избори. Единственото, от което се тормозя, са опитите на Денков да ни обвързва с Пеевски - по тази причина отхвърлих всевъзможни договаряния ", добави той. 

За него това " внушения на ПП-ДБ и медиите, които ги обслужват ".

" При даже двоен резултат на ПП-ДБ, ще имат 80 депутата, с кой ще създадат държавно управление? След днешните приказки занапред могат да знаят, че ние няма да се явим на договаряния, както те направиха. Те приказват неистини. Денков ми е бил заместник-министър. Той ми приказва по какъв начин се е запалил човек. Те убиха човек по време на предизборната акция, ние нищо не споделяме. И отидоха да асфалтират по-късно. Да си мерим приказките всички ", прикани Борисов.

Той съобщи, че би взел участие в дебат за изборната система в България. " Такъв диалог е структороопределящ ", посочи водачът на. 

По мотив концепцията да има наложително гласоподаване в България, Борисов разяснява: " Аз съм срещу всичко наложително, би трябвало да убедим хората, че би трябвало да дадат преимущество на някого ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР