Вече съм казвал, че е по-добре Борисов да не бъде

...
Вече съм казвал, че е по-добре Борисов да не бъде
Коментари Харесай

Първанов: По-добре ГЕРБ да постои на резервната скамейка през следващите години

Вече съм казвал, че е по-добре Борисов да не бъде министър председател, даже и при триумф, тъй като ще загуби още повече. Но може да се завърти скица, в която ГЕРБ да откри място заради опасението, че служебно държавно управление, по всяко време то, ще работи срещу тях. Това доста ги плаши. За мен е неясно. Във всеки случай считам, че е по-добре ГЕРБ да постои на аварийна пейка през идващите години.
Това споделя в изявление за " 24 часа ", президент на България от 2002 до 2012 година
 Доц. Мангъров: Мнението на Първанов е комплимент за мен Доц. Мангъров: Мнението на Първанов е комплимент за мен
Мнението на президента Първанов си е негово и аз го одобрявам като комплимент. Бих бил неприятно сюрпризиран, в случай че той имаше позитивно мне...
По думите му стратегическият проект за България, направен от екипа на Румен Радев, " не може да активизира националните сили за българския триумф ".
Попитан за тематиката " Македония ", към която е съпричастен, Първанов споделя: " Както се вижда, след контракта. А трябваше да има работа и резултат в две направления. Първо, формулировка на понятието “обща история ”. За мен това значи да се запише малко и ясно, че популацията на днешна Северна Македония, на Вардарска Македония през вековете до първите десетилетия на ХХ век е имало българско национално съзнание. А революционната организация през този интервал е имала български национални цели и задания ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР