Вече са ясни всичките финали в турнира за купите в

...
Вече са ясни всичките финали в турнира за купите в
Коментари Харесай

Вижте финалите в турнира за Купата в Англия, Италия, Испания, Германия и Франция

Вече са ясни всичките финали в шампионата за купите в петте най-хубави шампионати в Европа - Англия, Италия, Испания, Германия и Франция.

Англия

Финалът ще опълчи Челси и Ливърпул. Двата отбора се срещнаха през този сезон и в още един край за Карабо Къп, в който Ливърпул завоюва след осъществяване на дузпи.

Финалът на Уембли в Лондон е на 14 май. Двата тима няма да заемат квота за евротурнирите, тъй като са си обезпечили евроучастия през шампионата.

Германия

Финалът е много неочакван, тъй като липсват Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд. В борбата за трофея ще излязат Република България Лайпциг и Фрайбург. Двата тима няма да заемат квота за евротурнирите, тъй като са си обезпечили евроучастия през шампионата.

Финалът на Олимпийски стадион в Берлин е на 21 май.

Испания

Битката за трофея също като Германия е много забавен. Във финала ще вземат участие Бетис и Валенсия, а мачът е тази събота - 23 април. Бетис съвсем несъмнено ще си обезпечи присъединяване в евротурнирите от шампионата, само че Валенсия е надалеч от евроквотите и това значи, че при триумф във финала отборът ще заеме една евроквота от шампионата и отвън Европа за идващия сезон може да остане полуфиналистът в Шампионската лига през този сезон - Виляреал.

Битката за трофея ще се играе на стадион " Ла Картуха " в Севиля на 23 април.

Италия

Класиката Ювентус - Интер е конфликтът за трофея през този сезон в Италия. Двата тима си обезпечи европейски участия от шампионата и няма да заемат квота от шампионата за евротурнирите.

Финалът е на 11 май на Олимпийския стадион в Рим.

Франция

Заедно с Испания и Германия и тук имаме доста неочакван край. За Купата ще се борят Ница и Нант. В момента и двата тима са отвън евротурнирите и спечелилият може да завоюва директна квота за Лига Европа.

Финалната среща е на 7 май на " Стад дю Франс " в Париж.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР