Вече са ясни всички кандидати за нов президент на БФС

...
Вече са ясни всички кандидати за нов президент на БФС
Коментари Харесай

Ето кои са всички кандидати за президент на БФС

Вече са ясни всички претенденти за нов президент на БФС на идния ексклузивен конгрес на 12 октомври. Крайният период за подаване на документи беше през вчерашния ден – 27 септември.

Общо шестима са претендентите за поста. Документи за присъединяване в конгреса са подали досегашният началник Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, спонсорът на Марица Пловдив Христо Христов, мениджърът Георги Захариев и безконечният кандидат Ивайло Дражев, някогашен притежател на паметния в предишното отбор Черноморец-Бургас от София, държащ всички антирекорди в шампионата ни.

Сега специфична комисия ще прегледа документите на всички претенденти, с цел да разгласи решението си на 1 октомври, когато ще бъде оповестен финален лист за конгреса.

Общото заседание би трябвало да се състои на 12 октомври от 10 часа сутринта в зала 1 на НДК, като то бе свикано по правосъден ред от Димитър Бербатов.

В същия ден има мачове на мъжкия народен тим, младежкия народен тим, а юношите гостуват в Хърватия и се чака много напрежение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР