Вече са ясни победителите във второто издание на BG Music

...
Вече са ясни победителите във второто издание на BG Music
Коментари Харесай

Ясни са победителите от феста в Сандански

Вече са ясни спечелилите във второто издание на BG Music Festival - неповторимия по рода си конгрес за нова авторска БГ музика. Огромен бе ползата на публиката в двете вечери на събитието и всички доста се забавляваха в Летния спектакъл на Сандански. Зрителите пред дребния екран също имаха опция да проследят форума от ефира на BG Music Channel и Balkanika Music Television, както и в YouTube канала и фейсбук страницата на BG Music Channel.
Победител в категория "Поп " стана Boyanski с песента "Един за различен ". Признанието за "Хип-хоп/арендби " получи Diona с "Жестока ". Призът за "Рок ", както и премията на Журналистическото жури отидоха при "Julian`s Laughter " ( "Смехът на Джулиън " - най-новата група на Славин Славчев) за осъществяване на "Smile ". Стивън Ачикор сграбчи оценката в раздела "Електронен " за парчето "Да обичам ". Телевизионните фенове гласоподаваха за Rally Spasova с "Играй ". А публиката в Летния спектакъл на Сандански избра Теодор Василев–Theo с песента "Стъпвам самоуверено ". Кметът на община Сандански Кирил Котев връчи специфична статуетка на Vick за "Not Alone ". Участниците в състезанието дадоха вота си на поп рок бандата "Innerglow " за представянето на "Rising Sun ".
Освен призьорите на сцената се изяви и водещият Играта, който поздрави феновете със собствен шлагер. Освен него вечерта изобилстваше от специфични посетители. Чаровната Клавдия изненада присъстващите с чисто нов план, озаглавен "Даваме на късо ". Тийн идолката Eva изпя няколко части, измежду които "Дали ", "Бумеранг ", "2 в 1 " и най-новата "Mamma Mia ". От "Deep Zone Project " бяха подготвили неповторим сет и настроението бе на макс. Хедлайнерът на вечерта 100 Кила съумя да нажежи пристрастеностите до алено с осъществяванията си и безусловно накара публиката да избухне. Рап идолът не спря да изрича насладата си от горещия банкет на публиката в Сандански. Той не пропусна да обърне внимание на всеки от почитателите си и да се снима с него. Хип-хоп звездата изрази своята съпричастност към идеята на уредниците на BG Music Festival - да поддържат новата авторска БГ музика.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР