Вече са ясни датите на следващото, пето поред издание на

...
Вече са ясни датите на следващото, пето поред издание на
Коментари Харесай

Датите на петото издание на Франкофоли – 21 и 22 юни догодина

Вече са ясни датите на идващото, пето подред издание на Франкофоли, потвърдиха от Община Благоевград, продуцент на събитието.

На 21 и 22 юни 2019 фестивалът още веднъж ще трансформира Благоевград в сцена на един от най-популярните френски и международни музиканти. Концертите ще бъдат на терена на Парк „ Македония “, където предходната година се събарха над 25 000 почитатели на музиката от цялата страна.
 93  95  97  98  99
Все още не са оповестени артистите в програмата на изданието през 2019, уредниците разкриха единствено, че към този момент са в договаряния с един от най-актуалните реализатори на международната сцена.

До момента в четирите му издания в Благоевград присъединяване взеха звезди като френският рапър Метр Гимс, ексцентричната Ройшин Мърфи и очарователната германка от нигерийски генезис Ayo, огромните френски актьори Патрисия Каас, ЗАЗ, Имани, Нувел Ваг, Джипси кингс, Патрисия Каас, DJ Боб Синклер и доста други.

Фестивалът Les Francofolies /Ле Франкофоли/ е най-големият интернационален фестивал за модерна франкофонска музика, който се организира всяка година от 1985 насам в град Ла Рошел, Франция. Градът е прочут точно с този фестивал, поради който всяка година идва към 110 000- на аудитория. Освен годишните издания на фестивала във Франция, Ле Франкофоли се организира в Монреал, Канада, а също и в Спа, Белгия. Има изнесени издания в Ню Йорк, Буенос Айрес и Берлин, а от 2015 – и в България.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР