Вече са оформени гласовити агитки, които подкрепят отборите играещи в

...
Вече са оформени гласовити агитки, които подкрепят отборите играещи в
Коментари Харесай

Гласовити агитки подкрепят вече отборите от Група Б в Русе

Вече са завършени гласовити агитки, които поддържат тимовете играещи в „ Арена Монбат ” в Русе. Най-впечатляващи и дейни измежду тях към този момент са холандците. Тридесетината фена, облечени в оранжево, поддържаха крепко своя отбор против Китай с възгласи „ Холанд, Холанд ” и му помогнаха да стигне до първата си победа от 16 години насам на Световно състезание.

Колоритни за и бразилците, „ оцветени ” в жълто, които мощно подкрепяха воя тим в супердербито с Франция. Привържениците на „ петлите ” в този мач бяха разхвърляни измежду публиката поради цялостната зала „ Арена Монбат ” и се изгубиха измежду човешкото море. Срещу Египет обаче, френската агитка се групира и развяваше трикольора, викайки за европейските първенци. Единични са почитателите на Канада и Китай, а тези от Египет към момента не са се показали в Русе. По трибуните на „ Арена Монбат ” се чакат забавни моменти в престоящите конфликти Холандия – Бразилия и Холандия – Франция.

Срещите в Русе минават в извънредно другарска, топла атмосфера. Липсва каквато и да било експанзия, или борба сред състезателите, те се почитат един различен на полето. Публиката пък се радва на играчите, състезателите драговолно се снимат д искащите отт своите последователи. Взетите ограничения за сигурност на процедура не лимитират контакта сред аудитория и волейболисти и всички се усещат превъзходно в залата, като на същински празник. На почивката межде втория и третия гейм на мача Франция – Египет да вземем за пример, волейболист от запасите на „ петлите ” бе слязъл до тоалетната на залата, размесвайки се със феновете, без това да сътвори някакви проблеми за неговата сигурност и тази на тима.

Русенци посрещат това Световно състезание като сърдечни домакини и почитателите се радват същински, че за една седмица дунавският град е измежду волейболните столици на планетата. Състезателите и членовете на техническите щабове на тимовете също признават, че се радват на извънредно задушевно и гостоприеммно отношение в Русе. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР