Вече са идентифицирани служители, за които се предполага, че са

...
Вече са идентифицирани служители, за които се предполага, че са
Коментари Харесай

Идентифицирани са полицаите, за които се предполага, че са превишили правомощията си по време на протеста

Вече са разпознати чиновници, за които се допуска, че са надвишили пълномощията си по време на митинга в четвъртък. Това заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи гл. комисар Любомир Николов пред вътрешния министър Калин Стоянов, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Софийският градски съд гледа мярката за неотклонение и на различен арестуван за палежа на буса

Калин Стоянов извика в неделя шефовете на Столична дирекция на вътрешните работи и Групово дело „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма ”, с цел да го срещнат с подхванатите ограничения след митингите.

Продължава анализът на последствията в материално отношение за Министерство на вътрешните работи. Организира се и помощ за потърпевшите служители на реда.

По време на щаба беше разисквано и положението на потърпевшите при безредиците хора, както и какво е тяхното здравословно положение.

Денят стартира с настояването на оставки на двама министри и един уволнен зам.-мининистър

Министърът на вътрешните работи свика Оперативния щаб по отношение на бедствията в Североизточна България Обстановката в страната се възстановява, само че към момента има затворени сектори от Републиканската пътна мрежа, това рапортува по време на оперативния щаб шефът на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ гл. комисар Александър Джартов.

По време на щаба стана ясно, че на територията на община Аксаково, в хотел има 25 души, които са блокирани там поради снежните преспи. Министър Стоянов разпореди да се направи всичко допустимо, с цел да бъдат извозени те на безвредно място.

Цялата тематика следете в онлайн репортажа:

Има ли по-дълбоко от дъното на българския футбол? Никой не може да даде отговор на този въпрос.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР