Вече разбрахме, че Оскарите през 2021 г. ще се състоят

...
Вече разбрахме, че Оскарите през 2021 г. ще се състоят
Коментари Харесай

Ще успее ли Netflix да счупи 85-годишен рекорд

Вече разбрахме, че Оскарите през 2021 година ще се състоят макар всички инциденти през последните месеци.
 Оскари 2021 и проектите на Академията церемонията да се организира в присъствена форма
Око да види, ръка да пипне... Оскар

Остава и кръчмарят да е склонен с тези сметки

Разбира се, има още много време до 25 април, за когато е планувана церемонията, тъй че доста неща могат да се трансформират. Но в случай че не се, Netflix предостатъчно ще потрива ръце, тъй като е изцяло допустимо да счупи 85-годишен връх.

Според Variety, стрийминг платформата е изцяло евентуално да усъвършенства върха за най-вече номинирани филми в категорията Най-добър филм. Досегашният връх се държи от Metro-Goldwyn-Mayer (MGM). През 1937 година цели пет техни кино лентата получават номинация за Оскар.
 Снимка 454210

Към момента прогнозите са, че Mank, The Trial of the Chicago 7 и Ma Rainey`s Black Bottom имат безусловно действителен късмет да получат номинация за Оскар, базирайки се на мощните мнения на рецензията.

Сред филмите, които също имат късмет, само че нещата са по-спорни, са Da 5 Bloods и The Midnight Sky . Следващи по скалата с шансове пък са Pieces of a Woman, The Life Ahead и The White Tiger .
 The Life Ahead, София Лорен, Оскари 2021 и какви върхове може да счупи актрисата
Рекордите, които София Лорен преследва с новия си филм

Очакванията са налице

Разбира се, това са догатки и няма никаква гаранция, че който и да било от тези филми ще получи номинация. Но след неуспехите на Roma, The Irishman и Marriage Story стрийминг платформата може би най-сетне ще доближи до по този начин бленувания Оскар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР