Вече проведохме разговорите, направихме много добра управленска програма за близките

...
Вече проведохме разговорите, направихме много добра управленска програма за близките
Коментари Харесай

Илин Димитров, ПП: Туристическият сезон се усилва през последните дни

Вече организирахме диалозите, направихме доста добра управническа стратегия за околните 6 месеца, сега чакаме да бъдем поканени от третата мощ, която президентът ще дефинира. Това съобщи в " Още от деня " депутатът от " Продължаваме промяната " Илин Димитров.

По думите му значимо е всяко нещо, което ще помогне за осъществяване на 6-месечната стратегия, само че няма по какъв начин да договарят с някой, който не е склонен с нея. Трябва да се градят мостове и пътища, а не да се изгарят, разяснява Димитров.

Допълни, че няма по какъв начин да има нещо непременно, визирайки възможен кабинет. Прозрачност, измененията в КПКОНПИ, нулева приемливост към корупцията - по този начин Димитров очерта значимите точки, с които не биха правили компромис.

Димитров, който е ръководител на комисията по туризъм в Народно събрание, разяснява по-слабия туристически сезон досега. Каза, че в този момент сезонът се усилва през последните дни. Отчете, че главният спад е поради близостта на войната в Украйна. Българските туристи няма по какъв начин да изпълнят всички хотели, техният брой предходната година е било 2 700 000, а потенциалът е 9-10 милиона, сподели Димитров.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР