Вече проектират стаите за гостите на космическия хотел Starlab към

...
Коментари Харесай

Започва изграждането на космически хотел на МКС


Вече проектират стаите за гостите на галактическия хотел Starlab към Международната галактическа станция (снимка: Lockheed Martin)

Престоят на Международната галактическа станция е мъчно занятие, астронавтите са привързани в специфични капсули, с цел да не се носят в близост, когато дремват. Hilton, прочут със своите хотели от висок клас, се надява да усъвършенства нещата, когато комерсиалната галактическа станция Starlab стартира да работи.

Starlab е взаимен план на галактическата компания Nanoracks, мажоритарния ѝ акционер Voyager Space и Lockheed Martin. Известно е, че Hilton подписа контракт за планиране на обиталищата за екипажите и жилищата за настаняване на гостите, с цел да направи „ продължителните престои по-комфортни “.
още по темата
Подробностите са нищожни, само че Hilton и Voyager Space използваха изречения като „ прекарване на гостите “ и „ топлина на гостоприемството “. Оставят доста на въображението. Ще има ли избор на възглавници? А безвъзмездна континентална закуска?

Очаква се Starlab да приема галактически туристи, както и гости за научна работа в съвременна галактическа лаборатория. Предполага се, че станцията може да проработи до 2027 година. Партньорството с Hilton демонстрира ангажираността на Voyager Space към частта от уравнението, обвързвана с галактическия туризъм.

Тези, които наблюдават от близко плана, даже допускат, че може би галактическите гости ще получават прясно изпечени лакомства – „ Doubletree “ на Hilton неотдавна спонсорира сполучлив опит за правене на бисквитки на МКС.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР