Вече премина по-голямата част от октомври месец, а това означава,

...
Вече премина по-голямата част от октомври месец, а това означава,
Коментари Харесай

Тамара Глоба: Щур късмет за тази зодия до края на годината!

Вече мина по-голямата част от октомври месец, а това значи, че от ден на ден се приближаваме към края на 2023 година. Остават още два месеца от тази година, а всеки от нас желае те да се изпълнени с доста позитивни страсти и триумфи.

Сега обаче фамозната съветска астроложка Тамара Глоба предсказа, че необикновен шанс ще се усмихне на една зодия до края на годината.

Според астролога тази зодия е Телец, написа jenata.blitz.bg.

Глоба напомня, че през годината Юпитер - планетата на огромното благополучие, на опциите и просперитета, минава през съзвездията Риби, Кит и Овен. Според астрологичните прогнози триумфът ще съпътства всеки, който е роден под знака на Телец.

Глоба поучава Телците да разрешат въпроси и проблеми от персоналния си живот, кариера и финанси.

Тя споделя, че всички кавги в фамилиите ще бъдат решени и връзките ще станат по-хармонични. Астрологът поучава необвързаните да си търсят половинка.

В региона на кариерата, съгласно нейната прогноза, има вероятности за покачване и растеж на приходите. Тамара Глоба сочи, че човек може да има шанс в лотарии, с приемане на скъпи дарове, обилни бонуси на работа, с връщане на предходни задължения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР