Вече повече от седмица една от най-дискутираните теми у нас

...
Вече повече от седмица една от най-дискутираните теми у нас
Коментари Харесай

Алек е отнесъл лют скандал от майка си

Вече повече от седмица една от най-дискутираните тематики у нас е Алек Младенов и финалът на " Ергенът “, който вбеси куп фенове. Младият мъж самичък се закопа и стана обект на куп насмешки в обществените мрежи, видя " Уикенд “. Чехльото не подбираше коя мома целува, с всички му беше извънредно прелестно и омагьосващо. Да, но не! Русокоското остави две дами да го чакат на финала, а той даже не се появи, а им изпрати неуместно видеосъобщение. По-постно и от " дребната постна пица “ на някогашния финансов министър Симеон Дянков, който преди години дефинира бюджетът ни точно по този начин.

 

" Безсрамник, измамник, мамино синче! Голям срам падна - да се беше изправил като мъж и да почете възприятията на тези две дами! Егоистичен, тесногръд, нарцистичен самовлюбен мамин синковец! “ – по този начин го виждат феновете. Поведението на Алек не среща нито един покровител, с изключение на майка му.

Преброихме, че в шоуто Младенов раздаде тъкмо 130 целувки на част от 26-те участнички. Повечето влязоха поради известността, само че имаше и такива, които харесваха младежа, който на финала се подигра с възприятията им. Целувачът сякаш не харесал никоя мома и не чувствал нищо, поради това си тръгнал ненадейно за всички.

" Не ме интересуват мненията на хората, снощи спах умерено, тъй като съвестта ми е чиста. В никакъв случай не съм страхливец. Не съм давал подправени очаквания на никого “, отсече основният воин в " Ергенът " 3, който не избра нито една от финалистките Магдалена и Надежда и им заяви това не в очите, а с видео известие. На въпроса дали е бил влюбен в някоя от двете, отговори, че е имал " благосклонности " и към двете дами, стигнали до края на риалитито. " Отидох да видя какво ми предлага животът “ - с тези думи Александър Младенов изясни влизането си в " Ергенът ". Сякаш си избира обяд, а дамите са части сочно месо.

" Сигурно се чудите за какво не съм измежду вас в този дълго чакан миг. Искам да знаете, че не ме интересува какво ще си каже който и да е, с изключение на нас тримата. Не чакам схващане даже от вас, тъй като аз самият не се разбирам изцяло в последните няколко седмици. Мисълта да застана пред всяка от вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици “, стартира видеообръщението си Младенов. 

" Когато ме поканиха да се включа, се пошегувах:  " А какво ще стане, в случай че се влюбя допълнително от едно момиче? “. Всички се смяха, и аз се смях... само че в този момент изобщо не ми е смешно. И ето по какъв начин седят нещата... Убеден съм, че в този миг не мога да взема изрично решение. Убеден съм, че каквото и да реша, ще бъде по едно и също време и вярно, и неверно, тъй като огромният въпрос е дали един мъж може в действителност да бъде влюбен в две дами по едно и също време. И отговорът, съгласно мен, е " не “. Любовта не мисля, че работи по този начин! Просто любовта не е такова нещо... Вие двете бяхте толкоз напълно интензивни в главата ми, с подобен идеален паритет. Аз бях толкоз лековерен. Вероятно трябваше да се разделя с една от вас, тъй че да ми е по-лесно да се отдам на другата. Но не събрах кураж! Вероятно тъй като съм слаб и си давам сметка за това прекомерно късно. Моля ви да ми простите! Каквото е писано, ще стане! “, бяха заключителните му думи към двете дами.

Ден по-късно Алек самичък се опроверга и сподели, че не е бил влюбен в никоя от дамите, а единствено ги опознавал, само че много преди финала знаел, че няма да избере никоя кокона. Въпреки това решил да си поиграе още малко с възприятията им, както и да " хвърли пясък “ в очите на феновете, че шоуто въпреки всичко ще има хепиенд.

На въпроса за какво не е съобщил тежкото си решение персонално на Маги и Нани, той съобщи, че методът, по който го е споделил, не е " толкоз тежко перо ". В студиото на Би Ти Ви Алек изглеждаше като мъж, който се чуди какво прави там и за какво се е записал в любовното шоу. Не е ясно какви са били доводите му за влизане в риалитито, само че надали е очаквал да срещне любовта тъкмо там. Поне се възползва и нацелува куп дами, а в действителния живот надали скоро ще му се отвори такава опция, тъй като множеството мацки му се подиграват грубо, а повода не е единствено неговото държание, а и намесата на майка му Ксения.

Разбира се, Младенов съобщи, че родителката му не е повлияла на решението му, но никой не му повярва, тъй като феновете видяха тъкмо противоположното. Рускинята попиля участничките в " Ергенът “  и се трансформира в атракция в шоуто, а мненията след хапливите й думи към момента заливат обществените мрежи.

Ксения първо попари мераците на синчето си за Магдалена. " Тя е на 36. Възрастовата разлика е сериозна… Ситуацията не е хумористична. Притеснително е, че Маги е по-голяма от Алек. Трудно ще забременее, скоро ще стане на 40 и ще влезе в климакс, а след 50 години напълно ще е стара, a Алек ще е млад. Много е огромен, другояче бих го напляскала “ - изсъска майката, която по никакъв начин не остана удовлетворена от избора на сина си и едвам не го наби в ефир. Родителката не скри, че не й харесват годините на Маги и желае младоженка на по-малко от 28 години, колкото е Младенов по време на фотосите на предаването. 

" Представям си го с младо момиче, което ще забременее бързо, а и деца се гледат на младини. Аз до 35 години имах 3 деца и не съм дундуркала деца на остарели години. Искам слънчево момиче до Алек, въобразявам си го с такава жена “ – пресъздава идеалната снаха мама Ксения, очевидно очаквайки, че младо момиче ще се излъже по-лесно да вземе мамино синче.

След Магдалена пристигна ред за секирата и при Надежда. " Една жена, която е имала брак, дете и опит с други връзки, е доста по-обиграна и по друг метод вижда нещата, в сравнение с един мъж на 28 години “, изясни майката на Алек за какво я тормози възрастовата разлика.

" Това не са девойки, а млади дами! Алек е дребен. Може да обидя девойките, само че не ги одобрявам за теб. Намери си жена без багаж. Много мъчно се живее в разбъркан брак с дете “ - съобщи родителката, визирайки детето на Надежда, което категоризира като " разбъркан брак “, което значи брак сред разнообразни националности и религии.

Думите на рускинята прозвучаха лицемерно, тъй като самата тя си е взела мъж с 3 деца. Алек не крие, че е шесто дете и татко му има трима наследници от предходния си брак. По думите на мама Ксения и Алек е от " разбъркан брак “.

Тазгодишният ерген е представителна извадка на избрани мъже - бягащи от отговорност, искащи да получат страстите, само че без напрежението. Когато човек взима решение, той израства, точно тъй като е подготвен да носи отговорността от следствията. Алек не е подготвен да се пусне от полата на мама и да има семейство, на което да е глава. Други фенове пък потвърдиха информацията на " Уикенд “, че Младенов очевидно не се вълнува изключително от дами.

Според клюкари след края на " Ергенът “ 3 Алек е отнесъл нечовечен скандал от родителката си, а някои настояват, че е " изял “ и няколко шамара от властната си майка, която няма да утвърди никоя мома за снаха. Вече има оферти идващият сезон да носи името " Свекърва търси снаха “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР