Вече повече от месец всички сме социално дистанцирани. В зависимост

...
Вече повече от месец всички сме социално дистанцирани. В зависимост
Коментари Харесай

Така се чувства всяка зодия в изолация

Вече повече от месец всички сме обществено дистанцирани. В взаимозависимост от вашата персона може да чувствате облекчение, горест, гняв, обезсърчение и още куп разнообразни неща от спектъра. Как ли реагира вашата зодия на тази изолираност?
Овен
Овните могат да бъдат много импулсивни, тъй че е доста евентуално да им отнеме известно време, с цел да стартират обществено разграничаване. Те ще прекарат доста време, седейки у дома и оплаквайки анулираните си проекти.
Телец
Телците могат да бъдат безкомпромисни в избрани обстановки. И въпреки да нямат опция да харчат финанси, както до момента, те гледат на цялата тази изолираност от практичната страна и я одобряват много невъзмутимо.
Близнаци
Близнаците несъмнено са разчувствани от общественото разграничаване, тъй като обичат да отделят свободното си време за развлекателни действия. Бъдете сигурни, че те имат цялостен лист с неща, които желаят да създадат, до момента в който си стоят у дома.
Рак
Раците могат да бъдат песимистични, когато се окажат в обстановки като тази. Трудно им е да се примирят заради обстоятелството, че не могат да преценяват какъв брой дълго ще продължат нещата по този метод.
Лъв
Лъвът може да почувства облекчение, тъй като няма да му се постанова да върви на работа или на обществени събирания, на които по този начин или другояче щеше да търси опрощение,за да не отиде. Гледането на сериали и разкрасяването несъмнено влизат в листата с мечтани действия!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР