Вече повече от година светът е в капана на COVID

...
Вече повече от година светът е в капана на COVID
Коментари Харесай

Кака Лара, Ваня Джаферович, Васко Василев и... Лили Иванова? Кои популярни българи се ваксинираха

Вече повече от година светът е в клопката на Коронавирус пандемията. И първоначално ѝ, и в този момент специалисти и лекари обявиха, че краят на пандемията ще пристигна, когато бъде реализиран групов имунитет, а до него бихме достигнали най-лесно посредством имунизация. 

Е, в България има към този момент три ваксини, като българите към този момент имат и право да избират коя от тях да им бъде сложена... в случай че проявят предпочитание да се имунизират. Въпреки че в родината ни не престават да се имунизират от ден на ден и повече хора, доста наши сънародници са скептични във връзка имунизациите или даже са им откровени съперници. В тази обстановка доста от известните българи обявиха своята позиция " за " имунизациите, като даже дадоха персонален образец за това. Ето и някои от тези истории.

Виж още: Смесени реакции: Феновете разясняват новия нос на Камелия, гримьор я защити 

Деси Цонева

Репортерката показа в едно от своите Instagram story-та, че си е сложила ваксина, и то на AstraZeneca. Деси Цонева даже бе изследвала и съществуването на антитела след първата доза, само че неотдавна изрази терзания за слагането на втората във връзка със случаите на тромбози при имунизирани дами под 60-годишна възраст.

Ваня Джаферович

Въпреки че инфлуенсърът боледува от Коронавирус дружно с цялото си семейство, в края на март и той се имунизира. " Официално чипиран ", пошегува се Джаферович под фотографията, с която показа за събитието.

Виж още: Секси и супер фит: Лора Караджова впечатли всички с боди 

Кака Лара 

Актрисата Лара Златарева също си сложи ваксина. Тя бе част от една от етапите за имунизация и актрисата по тази линия си сложи AstraZeneca. Кака Лара също се срещна с Коронавирус, само че през ноември. По рекомендации на здравното министерство сред позитивния тест за Коронавирус и имунизацията против заболяването би трябвало да са минали най-малко 3 месеца.

Калин Сърменов

Актьорът и шеф на Сатиричния спектакъл съобщи, че се е ваксинирал с AstraZeneca. В телевизионно изявление показа, че и фамилията му е с тази ваксина, а всичко протичащо се към английската ваксина по думите му било резултат на пазарна борба. 

Виж още: Бременна ли? Жанета Осипова показва обилни и секси форми в прилепнало облекло 

Васко Василев

С имунизация се похвали и световноизвестният цигулар Васко Василев. " Вярвам в науката и че имунизирането е най-прекият път към концертните зали, звукозаписните студиа и срещите с публиката. Достатъчно живяхме на пауза. Сега имаме избор, в случай че в действителност желаеме още веднъж да прегръщаме обичаните си хора, да пътуваме и да работим. Избрах да работя и се оказа най-лесно и налично в моята татковина! ", написа той във Фейсбук. 

Грета Ганчева и Лили Иванова

За двете велики дами няма публична информация от първо лице, само че по информация на родни таблоиди и двете са имунизирани, и то с съветската ваксина " Спутник V ". 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР