Вече повече от година принц Хари и Меган Маркъл водят

...
Вече повече от година принц Хари и Меган Маркъл водят
Коментари Харесай

Гневният Хари защити Меган

Вече повече от година принц Хари и Меган Маркъл водят по този начин стремежи елементарен живот в Съединени американски щати. Е, напълно елементарен не е, тъй като целият свят ги познава, не излизат без защита, а обществените мрежи не стопират да бълват мнения по техен адрес.
 Принц Уилям, принц Хари, Меган Маркъл, кръщенето на Лилибет и за какво херцогът на Кеймбридж е срещу него
Принц Уилям още веднъж против Хари и Меган

Как осуети проектите им

През това време изявите на фамилията са най-вече онлайн поради пандемичната обстановка. Херцогът и херцогинята на Съсекс избират да приказват най-вече по значимите тематики, които ги вълнуват и които поддържат, само че постоянно някак посред другото вмъкват и персонален коментар.

Така да вземем за пример преди дни принц Хари взе участие в онлайн полемика, проведена от списание Wired, на тематика " Интернет - машина за неистини ". Самият той несъмнено има какво да каже по въпроса и не пропусна опцията да го направи.
 Снимка 533605

По думите му терминът Мегзит , който бе натрапен от английските медии, с цел да опише решението на него и Меган да изоставен кралския двор, е форма на сексизъм, " женомразки " термин .

Освен това за него въпросната дума е образец за онлайн и медийна ненавист. Принц Хари е безапелационен и че " Мегзит " поражда с помощта на интернет трол , след което се възприема и от английските медии, и от тези по целия свят, цитират го от Reuters.
 Снимка 540858

Явно херцогът на Съсекс знае още по въпроса, само че избира да не го споделя обществено. А предишният месец бе оповестено изследване, което показва съответни 83 Twitter акаунта, фабрикували 70% от наличието с ненавист и дезинформация по адрес на Хари и Меган.

Именно на него се базира и принц Хари, заявявайки, че най-притеснителното е по какъв начин английските медии възприемат тези неистини, фабрикуват ги, укрепват ги и ги трансформират в истина. За него дезинформацията е освен " световна филантропична рецесия ", само че и сериозен персонален проблем.
 Принц Хари, Меган Маркъл и появяването им на събитието Global Citizen Live
Хари и Меган са супер тандем

Доказаха го за следващ път

" Знам историята прекомерно добре. Загубих майка си поради тази самопроизведена бяс и съм повече от решен да не изгубя и майката на децата си поради същото нещо " , приключва принц Хари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР