Вече повече от година Деян Евтимов качва клипчета, които сам

...
Вече повече от година Деян Евтимов качва клипчета, които сам
Коментари Харесай

Български ученик получи хонорар от YouTube

Вече повече от година Деян Евтимов качва клипчета, които самичък снима и инсталира.

Деян прави канала си през 2014 година, само че стартира да качва видеа за обичаната си игра три години по-късно. Всичко стартира като развлечение. Любима игра с обичан воин от детството. Докато един ден Деян не взема решение самичък да снима и инсталира клипчета, в които да споделя за обичаната си игра.

На Деян  му е било забавно да разбере по какъв начин се обработва, по какъв начин се прибавя музика и  резултат.Така основава канала си и стартира да споделя видеа. След известно време получава известие от Ютюб. Вече има 1 000 клиента и над 4 000 часа гледаемост на видеата. Тогава идва изненадата за него, че ще получава заплащане за труда си.

Всяко видео си има някаква цел- всякога друга.Видеата му са единствено за игри, защото сега това го вълнува най-вече. Главният воин обаче остава един и същ- Спайдърмен.  

Деян Евтимов: "  Най-важното е да имаш концепция. След това би трябвало тази концепция да я преработиш във видеото, което съгласно мен е най-трудно, само че най-вече време лишава самото култивиране. Не се считам за известен, а има доста други хора, които вършат това, което аз върша доста по-добре, само че това е самото начало за мен ".Деян е удовлетворен от постигнатото и единствено след седмица ще получи първата си заплата в живота и се радва, че трудът му е оценен.След като приключи учебно заведение си дава обещание да трансформира заниманието си в специалност и да се занима.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР