Вече повече от 12 часа продължават гърмежите в базата за

...
Вече повече от 12 часа продължават гърмежите в базата за
Коментари Харесай

 Ужасът в Елин Пелин продължава, притеснителни новини за сина на собственика на склада   



Вече повече от 12 часа не престават гърмежите в базата за пиротехника край Елин Пелин, която избухна нощес. Пожарникари, сапьори и военни експерти към момента не могат да се приближат и да влязат в постройката.

Гърмежите и пламъците продължиха през цялата нощ. Причините занапред ще се обясняват.

В момента най-важното е да се помогне на хора в неволя, в случай че има такива, да се спрат гърмежите и да се предотврати по-голяма покруса. Инцидентът е станал след работно време.

Има информация, че няколко души са подготвяли пиротехническа техника за събитие, когато при преместването ѝ гърмежите са почнали.

На този стадий има информация за двама потърпевши - мъж на 48 години с 35% изгаряния и тежко обгазяване и жена на 20 години с 85% изгаряния. Те са настанени в болница " Пирогов ". На място е открит още един човек, който е със мощен потрес, само че в положително общо положение.

Синът на притежателя е в неопределеност. По непотвърдена информация той е бил в складовете по време на случая.

А за хората, които живеят в региона на гара Елин Пелин нощта беше безсънна. Вътрешният министър описа, че огромна част от тях не са желали да се изтеглят, само че чиновниците на Министерство на вътрешните работи са ги извели на безвредно място.

Разследването ще бъде поето от Националното разследване.

И тази заран поради гърмежите има огромно задимяване. Според специалистите става дума за сяра и димът не е толкоз рисков.

За момента няма данни за замърсяване, както в региона на София, по този начин и край Гара Елин Пелин.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР