"Вече пораснах и съм готов за големи неща", заявява Григор

...
"Вече пораснах и съм готов за големи неща", заявява Григор
Коментари Харесай

Григор Димитров: Пораснах, готов съм за големи неща

"Вече пораснах и съм подготвен за огромни неща ", декларира Григор Димитров в изявление за италианската организация АНСА по време на подготвителните си занимания в Монте Карло преди началото на новия сезон.

"Винаги дублирам, че тенисът не може да бъде всичко за мен, желая да върша и други неща с живота си. Не желая да ме асоциират единствено с едно нещо, може би ми се ще и да преподавам знанията си на другите.

Искам да бъда образец за по-младите играчи, които ще дойдат след мен. Ако не допринеса с нищо, за какво въобще съм живял? Бих желал да се самоопределя като човек с доста пристрастеност.

Хората постоянно не ме схващат вярно, когато непрекъснато ме питат за някогашните ми приятелки. Особено когато не ме познават, остават с неверно усещане.

Имаше, несъмнено, тежки моменти, в които не бях обкръжен от верните хора, само че дано не приказваме с клишета за някогашните ми приятелки - от Серина до Мария... Лесно е да се подведеш по хубостта, само че това толкоз ли е неверно?

Сегашната ми връзка с Никол Шерцингер ме кара да съм доста по-внимателен и да не парадирам персоналния си живот.

Забавно е, че ме назоваха Бейби Фед, а в действителност бях избавен от Рафа Надал и неговата академия. Рафа и Роджър са двама явления, които оставят дълбока диря в спорта.

Ако продължат да играят по този метод и през 2018-а, то тогава ще е ясно, че възрастта няма значение в тениса към този момент ", споделя още Григор Димитров.

На въпрос коя е най-българската линия от характера му, Григор дава отговор, че е 100 процентов българин.
"Искате ли да ви покажа гърба на телефона си? На него е изрисуван лъв, националният знак на моята страна ", споделя Димитров.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР