Вече получавам заплахи, включително за живота ми. Такива идват с

...
Вече получавам заплахи, включително за живота ми. Такива идват с
Коментари Харесай

Заркова към Мутафчийски: Злодеите, които нападат хората, не им се обаждат предварително

„ Вече получавам закани, в това число за живота ми. Такива идват с имейли, есемеси или по Вайбър. Аз, несъмнено, ги предавам на полицията ”, показа през вчерашния ден в изявление за „ Дойче веле ” началникът на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски.
Днес той още веднъж загатна за това, като съобщи, че " преносителите на неприятни новини ги убиват - на път сме да ни убият ".
По този мотив журналистката Анна Заркова успокои началника на щаба, че злодеите, които атакуват хората, не им се обаждат авансово по телефона.
Ето и цялостното й послание в обществената мрежа:
Жал ми е за военачалник Мутафчийски, шефа на Щаба, че е получил телефонни закани - едно е ти да плашиш със гибел, друго е теб да те плашат. Ако имах пропуск за брифингите му в Министерски съвет, щях да ида да му кажа, че злодеите, които атакуват хората, не им се обаждат авансово по телефона. Знам го и от репортерски, и от персонален опит. Не единствено аз, и доста други хора могат да му го кажат от опит. Само че и те нямат пропуски. И ще ги спре кордонът с охранители от НСО.
Припомняме, че на 11 май 1998 година с киселина в лицето беше залята работещата тогава във вестник Труд журналистка Анна Заркова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР