Вече почти една седмица областният координатор на ГЕРБ – Стара

...
Вече почти една седмица областният координатор на ГЕРБ – Стара
Коментари Харесай

Областният координатор на ПП ГЕРБ – Стара Загора помага на пациенти с COVID-19

Вече съвсем една седмица регионалният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов е доброволец в болнично заведение в града откакто прекара COVID-19, оповестиха от партията.

„ През този интервал общувах по телефона с много лекари и осъзнах с какви големи компликации би трябвало да се оправят. Нямам медицински знания, само че взех решение, че откакто се възстановя мога да отстранявам по няколко часа дневно, като разчиствам и дезинфекцирам стаите и общите пространства в болничното заведение. Разговарям с пациентите, насърчавам ги и им оказвам помощ. Решението да стана доброволец взех бързо, тъй като още ми е свеж споменът за наводненията в района през 2013 година Тогава преустановихме предизборните срещи и започнахме да оказваме помощ на потърпевшите хора в отводняването и почистването на жилищата в разнообразни обитаеми места. Когато сме обединени, можем да се оправим с всяка обстановка " – споделя Пламен Йорданов.

„ Някой може да каже, че си върша PR и постоянно това е обвиняването към тези, които се занимават с политика, само че влизат в Коронавирус отделенията, с цел да оказват помощ. По-лесно е да се разделяме, само че в този момент не е време за това. По-важното в тази ситуация е с какво действително може да помогнем – не във Facebook, не по телефона, а в клиниките, в които всеки ден е като на война. Затова никой не би трябвало да остава безразличен ", безапелационен е регионалният координатор на ГЕРБ – Стара Загора.

Той приканва младежите, които са преболедували COVID-19 и не живеят при своите родители, да се включат с непринуден труд в тази тежка обстановка.



„ Да, работата не е лека, само че би трябвало да се оказва помощ. Обръщам се и към членовете на ГЕРБ – Стара Загора, които пребориха ковид, да бъдат солидарни и да оказват помощ с каквото могат " – сподели още регионалният координатор на партията в област Стара Загора.

Пламен Йорданов показа още, че дружно с него са преболедували COVID-19 и негови другари. Всички са подготвени да дарят кръвна плазма откакто настъпи подобаващия за задачата интервал.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР